STIHL - Baterijski duvači snega

STIHL BGA 45

Cena: 16.500 RSD

Praktičan baterijski duvač za čišćenje okućnica i malih površina. Ima okruglu mlaznicu, integrisanu bateriju sa indikatorom napunjenosti, zidni punjač za praktično skladištenje i istovremeno punjenje uređaja. Vreme punjenja baterije iznosi 210 min / 300 min (80% / 100%).

Težina kg 1)2.0
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)84
Nivo snage zvuka dB(A)) 2)95
Vrednost vibracije desno m/s² 3)2.5
Maksimalan protok vazduha m³/h 4)500
Brzina vazduha m/s 5)44
Standardne karakteristike

 

Ključ za aktiviranje

Alat se može koristiti samo sa aktivacionim ključem. Ako se ključ ukloni alat se isključuje kako be se sprečilo nenamerno aktiviranje. FSA se može bezbedno transportovati i skladištiti.


Udobna ručka

Zahvaljujući dvoručnom upravljačkom uređaju i mekoj, ergonomičnoj upravljačkoj ručki sa funkcijom zaključavanja, korisnik uvek drži duvač pod kontrolom.


Kompaktan i ergonomičan

Integrisane ćelije baterije znače da je alat optimalno izbalansiran. BGA je lak za rukovanje. Njegov racionalizovan dizajn stvara dosta prostora za manevrisanje.


Indikator nivoa napunjenosti

Preostalo vreme rada ili punjenja može biti provereno u bilo kom trenutku pritiskom na dugme. Četiri LED diode svetle označavaju stanje punjenja ili eventualne probleme.

STIHL BGA 56

Cena: 26.900 RSD

Ergonomski izbalansiran baterijski duvač elegantne konstrukcije za prijatan rad sa malim utroškom snage. mekana ručka, okrugla trostepeno podesiva cev za optimalnu snagu duvanja.

Težina kg 1)2.1
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)79
Nivo snage zvuka dB(A)) 2)91
Vrednost vibracije desno m/s² 3)2.5
Maksimalan protok vazduha m³/h 4)750
Brzina vazduha m/s 5)45
Tiha tehnologija

STIHL COMPACT baterijski sistem alata je toliko tih da nema potrebe za zaštitom za uši.


Podesiva dužina cevi

Cev duvača BG 56 se može podesiti prema visini korisnika. Ovo sprečava nepotreban gubitak jačine duvanja ako je uređaj previše udaljen od zemlje.


Neutralna pozicija baterije

Baterija se može ubaciti u alat u dva položaja. U prvom, neutralnom položaju baterija je osigurana u alatu ali se ne povezuje sa kontaktima, što omogućava bezbedan transport. U drugom, radnom položaju baterija je u potpunosti umetnuta , omogućavajući potpun rad alata.


Multifunkcionalna ručka

Svi elementi za upravljanje funkcijama kontrole i polugom sigurnosne kočnice nalaze se na dohvat ruke. Ovo čini BGA 56 duvač lakšim i pouzdanijim za korišćenje sa desnom ili levom rukom.


Udoban zahvat

Mekana drška udobna za držanje pruža siguran zahvat u svim uslovima.


Petlja za kačenje

Okačite vaš baterijski duvač sigurno na zid radi uštede prostora, koristeći petlju integrisanu u kućište ručke.

STIHL BGA 85

Cena: 29.900 RSD

Snažan, mobilan, bežični duvač. Vrlo jednostavan za rukovanje: jednostavno uključite dvobrzinski, aksijalni ventilator kako bi momentalno imali koristi od izvanredne, bežične snage duvanja. Vazdušne struje i intenzitet duvanja mogu se podesiti, koristeći pogodnu polugu prekidača. Lišće, ostaci pokošene trave i otpad očistite snažno i tiho sa svih površina u jednom trenutku.

Težina kg 1)3.2
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)83
Nivo snage zvuka dB(A)) 2)98
Vrednost vibracije desno m/s² 3)2.5
Maksimalan vazduha m³/h 4)845
Brzina vazduha m/s 5)46
Preporučena baterijaAP 180
Standardne karakteristike
STIHL Elektromotor (EC)

STIHL Elektromotor (EC) je energetski izuzetno efikasan, lagan i kompaktan. Radi tiho, stvara veoma male vibracije i ne zahteva servisiranje.

Dvostepeni aksijalni duvač

Radi kao ventilator za izbacivanje maksimalne količine vazduha velikom brzinom, proizvodeći neuporedive rezultate duvanja.

Dugme za bezbedno zaključavanje

Svi STIHL baterijski proizvodi poseduju dugme za zaključavanje sa kojim možete zaključati uređaj. Ovo sprečava duvač da nenamerno startuje kada se ubaci baterija.

Kontrolna poluga

Sa kontrolnom polugom, brzina motora se može kontinuirano prilagođavati za regulaciju protoka vazduha. Nakon oslobađanja poluge motor se odmah zaustavlja.

Multifunkcionalna ručka

Zahvaljujući multifunkcionalnosti upravljačke drške sve kontrole mogu da se aktiviraju jednom rukom, omogućavajući kontinuirano prilagođavanje brzine motora i jednostavan, pouzdan rad za desnoruke i levoruke korisnike.

Petlja za kačenje

Okačite vaš baterijski duvač sigurno na zid radi uštede prostora, koristeći petlju integrisanu u kućište ručke.

Video prezentacija

Play Video