Velikoprodaja, maloprodaja servis

GTA 26 STIHL

Moćna preciznost na vašem dlanu!

Prvi ove vrste, GTA 26 ručni baterijski rezač pruža precizne performanse sečenja u laganom kućištu kojim se lako manevriše. Napravljen za razne zadatke pejzažnog uređenja, ovo je idealan alat za detaljan rad u dvorištu.

STIHL GTA 26

Svestranost i preciznost

Od preciznog manikiranja vašeg pejzaža do promovisanja zdravlja drveća i žbunja, GTA 26 je idealan za niz zadataka u bašti. Vodilica od 4 inča omogućava precizno sečenje i obrezivanje, a njena veličina omogućava da se dođe do onih teško dostupnih mesta. Ovaj rezač je takođe lak za održavanje, uz zamenu šipke i lanca koji se može ukloniti bez alata. Bez obzira da li ste hobi ili profesionalac, GTA 26 baterijska reznica za baštu je vitalni dodatak vašoj liniji za negu travnjaka.

Tehničke specifikacije

Pouzdano vreme rada

Potpuno nova klasa alata u STIHL liniji proizvoda, GTA 26 akumulatorski trimer za baštu takođe ima AS 2 bateriju. Sa svojim pouzdanim performansama i dugim vremenom rada, AS 2 baterija omogućava korisnicima da urade mnogo sa jednim punjenjem.

STIHL PICCO™ MICRO™ 3 Lanac

GTA 26 akumulatorski vrtni rezač ima lanac testere od ¼“ PM3 koji se lako uklanja. Ovaj lanac testere daje korisnicima mogućnost da prave glatke i precizne rezove. Njegov dizajn takođe daje korisnicima nižu sklonost povratnom udaru.

Recenzije kupaca sa 5 zvezdica

Moj najnoviji baštenski drug! Kakav sjajan alat! To je dramatično promenilo moje čišćenje i održavanje bašte. Nekada sam se plašio rezidbe jer je trebalo toliko dugo da sečem ili sečem grane.

— Miloš Radonjić

5/5

Dobio sam ovo na poklon od moje dece i ne mogu da prestanem da podrezujem i sečem sve oko dvorišta. Tako je lagan i seče kao puter. Poklonio sam svoje stare makaze! Kvalitet i snaga su izvanredni. Zašto ovo nisam imao ranije?

— Stevan

5/5

Kupio sam ovo pre nekog vremena, i ne znam kako sam prošao bez toga. Ovo je najbolji poklon sebi! Sada isečem sve što moje makaze ne mogu da podnesu.

— Zoran Ranković

5/5

STIHL GTA 26 Futrola

Držite ovaj svestrani alat pri ruci sa izdržljivom futrolom za kaiš. Zajedno, ovaj alat i futrola nude korisnicima vrhunsku kombinaciju mogućnosti, udobnosti i praktičnosti.

GTA 26 SVE ŠTO VAM JE POTREBNO

LED svetlosni displej prikazuje nivo napunjenosti i status alata. Sa baterijom, punjačem, transportnom torbom i multi-uljem za podmazivanje lanca testere, GTA 26 baterijski set baštenskih rezilica dolazi sa svime što vam je potrebno da preuzmete zadatke uređenja pejzaža kao nikada ranije.