ZA BERBU VIŠANJA I SITNOG VOĆA

motorni tresač

STIHL SP 451

motorni duvač

STIHL BG 50

Savršena kombinacija ili pobednički tim! STIHL MOTORNI TRESAČ SP 451 ubedljiva mašina i prava stvar za berbu sitnog voća, berbu višanja, oraha, i drugih sitnih plodova! U kombinaciji sa STIHL DUVAČEM LIŠĆA BG 50, možemo slobodno reći da je ovo savršena kobinacija za vaš voćnjak!

Naručivanje i kupovina je moguća u svim našim prodajnim mestima, za više informacija pogledajte lokacije gde se nalazimo.
Vaš Ekstra Testera Komerc – Velikoprodaja, maloprodaja servis.

Poštovani, ovo je moćan uređaj koji Vam puno olakšava berbu višanja, šljiva, oraha, maslina i sl. Dizajniran je da optimalno prenosi vibracije na drvo i tako štedi Vaše vreme i energiju. Sve komande su na jednoj, multifunkcionalnoj dršci, a komfor u radu dodatno obezbeđuje STIHL antivibracioni sistem. Pogledajte video ispod i uverite se u sposobnost ovog prozizvoda. Motorni tresač STIHL SP 451

TRENUTNA CENA OVOG PROIZVODA:

210.400,00 RSD

Zašto treba imati i ovaj proizvod u kombinaciji sa STIHL motornim tresačem? Daćemo Vam vrelo jednostavno objašnjenje. Kada vršite berbu višanja dovoljno je da postavite najlon ispod svog stabla, upalite motorni tresač i otresete stablo, nakon toga dolazi na red motorni duvač STIHL BG 50 koji će sa lakoćom oduvati nepotrebno lišče i ostaje samo plod.

TRENUTNA CENA OVOG PROIZVODA:

23.750 RSD

Reci prijatelju 🗣