Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL BG 86

STIHL Duvač BG 86  – Snažan i efikasan benzinski duvač za čišćenje lišća i pokošene trave sa velikih površina. Ugodan rad obezbeđuje STIHL antivibraciona tehnologija i ručna pumpa za lako startovanje motora. Olakšana kontrola pomoću dodatne ručke i mogućnost zaključavanja ručice gasa. Dve vrste mlaznica za višestruku primenu i besprekorne rezultate.

Konačna snaga se susreće sa krajnjom jednostavnošću. STIHL BG 86  je najbolje iz oba sveta, nudeći istu snagu i udobnost bez kompromisa kao i BG 86, ali sa našom Easi2Start™ tehnologijom. Sada je pokretanje motora brzo i lako za skoro svakoga – samo dugo sporo povlačenje užeta za startovanje umesto snažnog trzaja. Da bi bio još lakši, ova duvaljka ima pojednostavljeni sistem pokretanja koji uključuje specijalizovani prekidač za zaustavljanje koji se automatski vraća u početni položaj, kao i poluautomatsku ručicu prigušivača koja pomaže u sprečavanju slučajne poplave. I baš kao i BG 86, ova duvaljka dolazi sa ravnim i okruglim mlaznicama za bolju svestranost na poslu.

CENA

47.199 rsd

Zapremina cm³27.2
Težina kg 1)4.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)90
Nivo snage zvuka dB(A) 2)104
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)1.7
Maksimalan protok vazduha m³/h 4)810
Brzina vazduha m/s 5)69

1) Sa praznim rezervoarom
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
4) Bez duvaljke/mlaznice
5) Sa okruglom mlaznicom

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Ručna pumpa za gorivo (Purger)

STIHL motorne testere i makaze za stubove sa ručnim pumpama za gorivo omogućavaju poboljšano pokretanje sa smanjenim brojem pokretanja. Pritiskom na prajmer kontrolna komora karburatora se puni gorivom. Ovo osigurava da postoji dovoljno goriva da se stvori zapaljiva mešavina vazduha i goriva pri startovanju, što zahteva znatno manje pokretanja.

Multifunkcionalna kontrolna ručka (bg)

Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna - ruka ostaje na ručki.

HD2 filter

HD2 filter je napravljen od polietilen filter materijala sa do 70% finijim porama u odnosu na filcane i poliamid filtere kako bi zadržao i najfiniju prašinu. Osim toga, otporan je na vodu i ulje, i stoga veoma lak za čišćenje. Kertridž filtera sa sistemom za otključavanje i zaključavanje omogućava brzu montažu i demontažu bez upotrebe alata.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL BG 86“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *