Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL BGA 45

STIHL BGA 45 – Praktičan baterijski duvač za čišćenje malih površina. Okrugla mlaznica, integrisana litijum-jonska baterija (45 Wh) sa prikazom napunjenosti, težina 2,0 kg. Vreme punjenja baterije 210 min/310 min (80%/100%).

Deo AI serije, ručni ventilator BGA 45 pruža snagu koja vam je potrebna po neverovatnoj vrednosti. Izuzetno je tih i lagan sa 4,9 lbs., uključujući integrisanu bateriju. Sa jednim punjenjem, BGA 45 može očistiti više od 13 parking mesta (2.153 kvadratnih stopa) sa brzinom duvanja od 85 mph i zapreminom vazduha od 247 cfm. Ako posedujete malo imanje i treba vam brzi ventilator za vaš prilaz i šetališta, BGA 45 je kompletan paket.

Tvrdnja o upotrebi testirana je i verifikovana od strane nezavisne testne laboratorije treće strane. Vreme rada može da varira u zavisnosti od tipa baterije, nivoa napunjenosti i kapaciteta, modela, stila rada i uslova. Dolazi sa integrisanom baterijom i punjačem.

CENA

16.499 rsd

Težina kg 1)2.0
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)84
Nivo snage zvuka dB(A)) 2)95
Vrednost vibracije desno m/s² 3)2.5
Maksimalan protok vazduha m³/h 4)500
Brzina vazduha m/s 5)44

1) Sa baterijom
2) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2.5 dB(A)
3) K-factor u skladu sa RL 2006/42/EG = 2m/s²
4) Bez mlaznice
5) Sa mlaznicom

Ključ za aktiviranje (fsa)

Alat se može koristiti samo sa aktivacionim ključem. Ako se ključ ukloni alat se isključuje kako be se sprečilo nenamerno aktiviranje. FSA se može bezbedno transportovati i skladištiti.

Indikator nivoa napunjenosti (BGA 45)

Preostalo vreme rada ili punjenja može biti provereno u bilo kom trenutku pritiskom na dugme. Četiri LED diode svetle označavaju stanje punjenja ili eventualne probleme.

Kompaktan i ergonomičan (BGA 45)

Integrisane ćelije baterije znače da je alat optimalno izbalansiran. BGA je lak za rukovanje. Njegov racionalizovan dizajn stvara dosta prostora za manevrisanje.

Udobna ručka (BGA 45)

Zahvaljujući dvoručnom upravljačkom uređaju i mekoj, ergonomičnoj upravljačkoj ručki sa funkcijom zaključavanja, korisnik uvek drži duvač pod kontrolom.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL BGA 45“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *