Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL BR 700

STIHL BR 700 MAGNUM – Ekstremno snažan duvač sa velikim učinkom duvanja. Podesiva pozicija mekane ručke i dužine cevi bez alata. STIHL antivibracioni sistem, 4-MIX® motor, Ergonomski oblikovani, široki kaiševi za ramena, kaiš za bokove, ručka za gas koja se može fiksirati pomoću stop tastera, ručka za nošenje.

Profesionalna duvaljka ultra visokih performansi sa cevi za duvaljku koja se može podesiti po dužini i podešavanjem položaja ručke bez potrebe za alatom. Velika sila duvanja, mala težina. Idealan za lako uklanjanje trave i rezanja žive ograde, lišća i otpada sa velikih površina. Gumirana 2-komponentna ručka, STIHL sistem protiv vibracija, široke naramenice, pojas za kukove, 4-MIKS motor, jednostavna startna logika, beskonačno promenljiva poluga gasa za zaključavanje sa dugmetom za zaustavljanje, ručka za nošenje.

CENA

109.799 rsd

Zapremina cm³64.8
Težina kg 1)9.9
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)98
Nivo snage zvuka dB(A) 2)108
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)1.6
Maksimalan protok vazduha m³/h 4)1.490
Brzina vazduha m/s 5)89

1) Sa praznim rezervoarom
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
4) Bez duvaljke/mlaznice
5) Sa mlaznicom

STIHL 4-MIX® motor

Uvek se možete osloniti na STIHL kada je u pitanju postavljanje novih granica i merila po pitanju inovativnosti, ovoga puta sa 4-T kombinovanoj tehnologiji podmazivanja. STIHL 4-MIX® motor, koji radi na mešavini goriva i ulja baš kao i 2-T motor, bez kompromisa nudi pogodnosti 4-T moći. STIHL 4-MIX® tehnologija omogućava brzo ubrzavanje, veću snagu, dodatni obrtni moment, manju buku, smanjenu emisiju izduvnih gasova i manju potrošnju goriva za brži, tiši i lakši završetak posla.

Prigušivač

Prigušivač ugrađen u cev duvača pruža relativno nizak intenzitet buke uz visok kapacitet duvanja.

Anti-vibracioni sistem (br)

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora na cevi držača i ručke.

Multifunkcionalna kontrolna ručka (br)

Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna - ruka ostaje na ručki sa mogućnošću zaključavanja gasa.

Ergonomičan pojasni remen (br)

Ravnomerno raspoređuje težinu na ramena, leđa, vrat i kukove korisnika. Mekana obloga za veću udobnost tokom dužeg korišćenja i poslove na velikim površinama.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL BR 700“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *