Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Kataloški br. 4313-011-2120 Kategorije , Oznake , , ,

STIHL BT 131

STIHL BT 131 – Bušilica za zemlju STIHL – Uređaj za bušenje za jednog korisnika sa QuickStop-kočnicom. 4-MIX® motor sa uvećanim rezervoarom za benzin, drško, sa umanjenim vibracijama, komandnom drškom sa tasterom za zaustavljanje, dugovečnim filterom za vazduh i štitnikom.

STIHL BT 131 svrdlo za zemlju je alat visokih performansi i lagan potreban profesionalcima za kopanje rupa, postavljanje ograde, velike projekte sadnje, obnovu životne sredine i građevinske projekte. Sa snažnim motorom koji štedi gorivo i većim rezervoarom za gorivo od prethodnih modela, ovaj puž radi duže sa manje dopunjavanja goriva. Takođe ima vertikalni naborani vazdušni filter za bolji kvalitet dovoda vazduha i produženi radni vek. Njegova poluautomatska poluga prigušnice omogućava pojednostavljenu proceduru pokretanja koja smanjuje mogućnost poplave, dok je STIHL Kuickstop® kočnica svrdla dizajnirana da automatski zaustavi okretanje svrdla u slučaju da udari u tvrdu podzemnu prepreku. Uz ergonomski dizajn, BT 131 pruža kontrolu i udobnost uz smanjenje umora. Ne propustite ovaj puž koji kombinuje snagu i performanse.

Aktuelna cena:

165.099 rsd

Zapremina cm³36,3
Izlazna snaga kW/KS 1.4/1.9
Težina kg 1) 10.0
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2) 92
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 100
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 1.7/2.0
Broj obrtaja vretena 1/min 200

1) Sa praznim rezervoarom, bez burgije
2) K-faktor u skladu sa RL2006/42/EG=2.5(dB(A))
3) K-faktor u skladu sa DIR 2006/42/EG=2m/s²

STIHL 4-MIX® motor

Uvek se možete osloniti na STIHL kada je u pitanju postavljanje novih granica i merila po pitanju inovativnosti, ovoga puta sa 4-T kombinovanoj tehnologiji podmazivanja. STIHL 4-MIX® motor, koji radi na mešavini goriva i ulja baš kao i 2-T motor, bez kompromisa nudi pogodnosti 4-T moći. STIHL 4-MIX® tehnologija omogućava brzo ubrzavanje, veću snagu, dodatni obrtni moment, manju buku, smanjenu emisiju izduvnih gasova i manju potrošnju goriva za brži, tiši i lakši završetak posla.

Dugotrajan sistem filtriranja vazduha

Osigurava duže vremenske intervale između čišćenja filtera za vazduh i bolju zaštitu motora.

QuickStop kočnica

QuickStop kočnica se aktivira na butini korisnika bušilice i trenutno zaustavlja rad alata za bušenje, u slučaju zaglavljivanja bušilice u zemlji. Ona takođe vrši funkciju zaustavljanja okretanja u pogrešnom smeru. Alat za bušenje koji se zaglavio, može jednostavno biti izvađen iz rupe u zemlji tako što se "odvrne" okretanjem u smeru suprotnom od smera kretanja kazaljke sata.

Naslon

Tokom upotrebe je postavljen udobno blizu tela ili nogu rukovaoca, čineći burgiju sigurnijom i jednostavnijom za korišćenje.

Anti-vibracioni ram

Anti-vibracioni ram sa četiri vibraciona elementa obezbeđuje udoban rad i smanjuje zamor kod bušenja. Motor je postavljen odvojeno od drške okvira, omogućavajući lakši rad tokom dužeg vremena.

Multifunkcionalna kontrolna ručka (bt)

Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna - ruka ostaje na ručki.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL BT 131“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *