Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL FR 131 T

STIHL FR 131 T – Univerzalna primena pri košenju na teško dostupnom terenu. Pojednostavljeni proces pokretanja, deljiva osovina za transport na ograničenom prostoru, multifunkcionalna ručica, okrugla ručica, 4-MIX motor sa većin rezervoarom za duže vreme rada, taster za zaustavljanje. Može da se kombinuje sa HL-KM, HT-KM, BG-KM, BF-KM.

Svestran alat za košenje u teško dostupnim područjima. Pojednostavljena sekvenca pokretanja za pokretanje bez napora, podeljeno vratilo za transport koji štedi prostor, multifunkcionalna ručka, ručka sa petljom. 4-MIKS® motor sa većim rezervoarom za gorivo, dugme za zaustavljanje. Standardno se isporučuje sa AutoCut glavom za košenje.

Aktuelna cena:

137.599 rsd

Zapremina cm³ 36,3
Izlazna snaga kW/KS 1,4/1,9
Težina kg 1) 9,6
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)97
Nivo snage zvuka dB(A) 2)110
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)2.2/2.2
Ukupna dužina cm280
Standardan rezni alatList za sečenje trave 230-2
Zapremina rezervoara l0.71

1) Sa praznim rezervoarom, bez reznog alata i zaštite
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
4) Bez reznog alata

STIHL 4-MIX® motor

Uvek se možete osloniti na STIHL kada je u pitanju postavljanje novih granica i merila po pitanju inovativnosti, ovoga puta sa 4-T kombinovanoj tehnologiji podmazivanja. STIHL 4-MIX® motor, koji radi na mešavini goriva i ulja baš kao i 2-T motor, bez kompromisa nudi pogodnosti 4-T moći. STIHL 4-MIX® tehnologija omogućava brzo ubrzavanje, veću snagu, dodatni obrtni moment, manju buku, smanjenu emisiju izduvnih gasova i manju potrošnju goriva za brži, tiši i lakši završetak posla.

Odvojiva osovina

Osovina se može odvojiti bez upotrebe alata za lako skladištenje i transport.

Okrugla ručka

Okrugle ručke za kosu i kosačice su idealne za rad u područjima gdje je prostor ograničen, npr. stanjivanje između grmlja i žbunja.

Stop dugme (FR)

Ne morate da kontrolišete dugme za zaustavljanje prilikom ponovnog pokretanja. Motor se može pokrenuti u bilo kom trenutku.

Anti-vibracioni sistem HT

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

Zaštitne naočare

Važno je zaštititi oči od krhotina i štetnog UV zračenja. Sa ovom mašinom se isporučuje par zaštitnih naočara. Imajte na umu da se prilikom rada sa motornim kosačicama mora nositi dodatna zaštita za lice.

Filter vazduha sa dugim radnim vekom

Lako dostupan papirni filter za vazduh sa dugim vekom trajanja znači još više radnih sati bez promene.

Remen za nošenje na ramenu / nosač

Korišćenje STIHL remena za nošenje na ramenu ili nošenje pojasa sa mekanim podstavom čini rad ugodnijim, posebno tokom dugih poslova.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL FR 131 T“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *