Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL FS 460

STIHL FS 460 – Za vrhunsko sečenje potrebno je oštro sečivo i podjednako oštra tehnologija. FS 460 je prva dostupna STIHL motorna kosa sa STIHL sistemom M-Tronic – inteligentnim sistemom upravljanja motorom dizajniranim da pruži optimalnu snagu motora u svakom trenutku.

Ovaj napredni sistem pokretanja dizajniran je da olakša pokretanje STIHL proizvoda. Specifični sistem se može razlikovati u zavisnosti od modela, ali u svakom slučaju brzim povlačenjem prevazilazi se kompresija motora kako bi se smanjila snaga i napor potrebni za pokretanje. Elektronsko paljenje omogućava lakše pokretanje i laganiji rad mogućnost postavljanja ručke u transportni položaj robustan prenosnik jednostavno postavljanje (balans) mašine u odgovarajući položaj, veliki izbor reznog alata ergonomski dizajnirana bicikl ručka praktična komandna ručka za upravljanje karburator sa kompenzatorom kardanski prenos.

Aktuelna cena:

122.499 rsd

Zapremina cm³ 45,6 cm³
Izlazna snaga kW/KS 2,2/3
Težina kg 1) 8.5
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)101
Nivo snage zvuka dB(A) 2)113
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)2,5/2,1
Ukupna dužina cm179
Standardan rezni alatBrush knife 300-3
Zapremina rezervoara l0.75

1) Sa praznim rezervoarom, bez reznog alata i zaštite
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
4) Bez reznog alata

STIHL ErgoStart (FT)

Opruga između namotaja startnog kabla i radilice oslobađa naprezanje pri startovanju, što znači da više nije potrebno prekomerno povlačenje užeta. Rezultat je zgodna početna procedura sa praktično.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Multifunkcionalna kontrolna ručka FS

Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna - ruka ostaje na ručki.

Ergonomska ručka za obe ruke

Ručka za držanje uređaja sa obe ruke omogućava prirodnije kretanje prilikom košenja i uvek je najbolji izbor kada se kose veće površine. U kombinaciji sa univerzalnim pojasom ADVANCE ili šumarskim ADVANCE pojasom i uz odgovarajući alat, košenje je još lakše i udobnije.

STIHL 4-tačke anti-vibracioni sistem

Kod STIHL motornih kosa, čelične opruge deluju kao antivibracioni elementi da bi smanjili prenošenje vibracija izazvanih radom motora i obrtnog noža. Ručke su zato izuzetno siromašne vibracijama i uređaje je lako voditi.

Podešavanje ručke bez alata (fs)

Na centralnom uređaju ergonomska ručka za upravljanje se može vrlo jednostavno podesiti prema svakom korisniku. Radi transporta i skladištenja može se okrenuti za 90°.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Pojednostavljen sistem startovanja

Jednostavno postavite saug, pumpicu za dovod goriva, povucite kanap za startovanje i spremni ste za posao! Upaljena mašina se gasi krakim pritiskom na dugme stop. Nakon puštanja stop dugmeta, isti se automatski vraća u radni položaj i uređaj je ponovo spreman za start.

Rezervoar za gorivo velike zapremine

Transparentan rezervoar za gorivo sa zapreminm od 0.75 l osigurava duge radne intervale. Nivo goriva je lako vidljiv sa spoljne strane. Praktičan za punjenje kroz veliki, lako dostupan otvor sa patent zatvaračem.

Podešavanje zimskog režima rada

Brzo i lako ćete promeniti letnji režim rada na zimski i obrnuto. Upotreba zimske postavke će sprečiti smrzavanje filtera za vazduh i karburatora.

Blokiranje prenosne glave

Zamena reznog alata je posebno jednostavna, blokiranjem prenosne glave u mestu.

Filter vazduha sa dugim radnim vekom

Lako dostupan papirni filter za vazduh sa dugim vekom trajanja znači još više radnih sati bez promene.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL FS 460“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *