Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL FSA 45

Za povremene korisnike

STIHL FSA 45 – Akumulatorski trimer  –  Kompaktna baterijska motorna kosa za jednostavno sečenje i čipćenje okućnice. Ima integrisanu bateriju sa indikatorom napunjenosti, vratilo i kružna ručka se mogu podešavati bez alata, podesiv radni ugao jedinice za košenje, u nekoliko poteza se može prervoriti u vertikalni rezač ivica, mogućnost koričćenja noževa ili niti na istoj PolyCut glavi za sečenje. graničnik za zaštitu prilikom košenja, težina 2,3 kg. Vreme pinjenja baterije iznosi 145 min / 210 min (80% / 100%).

Deo AI serije, FSA 45 isporučuje STIHL kvalitet po povoljnoj ceni. Ima podesivu dužinu osovine koja odgovara različitim visinama korisnika i povećava udobnost. Sa svojom podesivom glavom trimera, ovaj alat se može prilagoditi različitim zadacima trimovanja. Standardno dolazi sa STIHL PolyCut™ 2-2 glavom za košenje, što ga čini idealnim za košenje na teško dostupnim mestima i velikim površinama visoke trave. Osim toga, možete skratiti dužinu tri fudbalska terena kada je integrisana baterija potpuno napunjena – to je do 1080 stopa. Ovaj trimer STIHL AI serije takođe je težak samo 5,1 lbs. (uključujući bateriju) za laku prenosivost i manevrisanje. Ovaj trimer je odličan izbor za povremenu upotrebu na malim imanjima.

Tvrdnja o upotrebi testirana je i verifikovana od strane nezavisne testne laboratorije treće strane. Vreme rada može da varira u zavisnosti od tipa baterije, nivoa napunjenosti i kapaciteta, modela, stila rada i uslova. Dolazi sa integrisanom baterijom i punjačem.

Aktuelna cena:

16.499 rsd

Težina kg 1)2.3
Nivo snage zvuka dB(A)) 2) 77
Nivo snage zvuka dB(A)) 2)87
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)1.5/4.9
Ukupna dužina cm4)110
Prečnik kruga sečiva mm250
Standardni rezni alatGlava za košenje PolyCut 2-2

1) Sa baterijom
2) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2.5 dB(A) sa standardnim alatom
3) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2m/s² sa standardnim alatom
4) Bez reznog alata

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL FSA 45“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *