Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL GHE 250 – Električni usitnjivač sa snažnim elektromo torom za redovno usitnjavanje grana srednje veličine i mekog biljnog materijala. Idealan za velike količine mase za seckanje. Sa priključkom za struju i se ndvič-mehanizmom sa noževima.

STIHL električna seckalica GHE 250 je svestrana mašina idealna za svakoga ko želi da sve uglove svoje bašte održava urednim. Bilo da se radi o podrezivanju biljaka ili drvenom baštenskom materijalu – sečiva može brzo, pouzdano i efikasno da usitnjava tvrde, meke, dugačke i široke isečke. Jedinica sečiva tipa sendvič sa Multi Cut diskom takođe može bez napora da seče grane srednje veličine do 30 mm debljine. Snažan motor obezbeđuje nesmetan, efikasan rad. Kućište i otvor za dovod obezbeđuju visok stepen udobnosti i sigurnosti tokom rada.

Veliki nagnuti žleb za dovod omogućava lako ubacivanje lišća, grana i ukrasa biljaka u drobilicu. Električna baštenska seckalica STIHL GHE 250 se može nabaciti na točkove i lako pomerati između mesta upotrebe i mesta skladištenja.

CENA

71.499 rsd

Maks. debljina grane (Ø u mm)30
Nominalna snaga (W)2.500
Nominalni napon230 V~
Rezni alat (nominalni broj obrtaja)Multi-Cut 250 (2.800 U/min)
Težina (kg)27
Nivo snage zvuka garantovani LwA (dB(A))103
Nivo zvučnog pritiska izmereni LpA (dB(A))92
Faktor odstupanja nivo zvučnog pritiska KpA ③(dB(A))3

③ Faktori odstupanja KpA prema RL 2006 / 42 / ECRS

Zvučno izolovan kanal za dovod

Veliki otvor za punjenje olakšava punjenje STIHL drobilice. Zvučno izolovani otvor za dovod smanjuje radnu buku prilikom seckanja u bašti. Integrisana zaštita od prskanja obezbeđuje štit od vrtložne prljavštine.

Prekidač dodirne table

Kućište STIHL drobilice je opremljeno prekidačem na dodirnoj ploči i indikatorom rada kako bi se omogućilo jednostavno i intuitivno rukovanje baštenskom drobilom.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.