Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL GS 461

STIHL GS 461 – sekač betona kombinuje sve karakteristike STIHL testere, plus mnoge nove funkcije koje će učiniti da sečenje betona bude lakše, brže i sa više udobnosti. Opremljen ekološkom tehnologijom 2-MIX motora sa smanjenom emisijom izduvnih gasova, ovaj model poseduje izuzetno efikasan antivibracioni sistem za veću udobnost u toku rada. GS 461 je dizajniran za sečenje betona, kamena, kanalizacionih cevi i zidova uopšte.

Kada treba da sečete duboko u beton, posegnite za Bosom – STIHL GS 461. Ovaj revolucionarni sekač betona menja igru sa poboljšanim performansama koje seče do 15,7” duboko u beton, armirani beton (sa armaturom do ½ inča), blokove od peska, zidane cigle, asfalt i meki kamen. I sve to radi u kompaktnom, laganom pakovanju koje je lako za manevrisanje i transport.

To je odličan dodatak vašem gradilištu kada morate ozbiljno da se bavite betonskim materijalima. A pošto je to STIHL, znate da pruža odlične performanse. Karakteristike GS 461 uključuju motor sa niskom emisijom izduvnih gasova, HD2 vazdušni filter za teške uslove rada, napredne kontrole vode, niske vibracije i naš ekskluzivni dijamantski abrazivni lanac.

CENA

302.699 rsd

Zapremina cm³98.5
Izlazna snaga kW/KS 5.0/6.8
Težina kg 1)12.7
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)101
Nivo snage zvuka dB(A) 2)113
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)6.5/3.9
Prečnik rezne ploče mm400
Maksimalna dubina sečenja mm 145
Ukupna dužina cm89.0

1) Sa praznim rezervoarom, bez rezne ploče
2) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2.0 dB(A)
3) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2 m/s²

36 GBM Dijamantski brusni lanac

Brusni lanac sa zašiljenim dijamantskim segmentima koje ne treba oštriri pre sečenja.

Rolomatic G Vodilica

Jednostavna za montažu sa robusnom zvezdom za maksimalan vek trajanja. Rolomatic G vodilica je dizajnirana da obezbedi optimalan protok vode u cilju poboljšanja performansi i veka trajanja lanca.

Ventil za vodu

Ventil za vodu se nalazi direktno na testeri radi lakšeg priključivanja creva za dovod vode. Sa regulacijom količine protoka vode za maksimalnu zaštitu mašine od prljavštine i prašine na gradilištu.

Poklopac lančanika GS 461

Dobro dizajnirano kruženje vode za efikasnu iskorišćenost u svrhu ispiranja sa strateški raspoređenim izlazima za usmeravanje vode u vodilicu koja obezbeđuje optimalan protok vode u lancu u cilju poboljšanih performansi i maksimalnog veka trajanja. Poklopac lančanika sa integrisanim maticama.

HD2 filter vazduha

Dugotrajan sistem filtracije vazduha sa HD2 filterom i predfilterom. Smanjuje potrebu za redovnom kontrolom filtera. Otporan na vodu i ulje.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

Anti-vibracioni sistem

Precizno izračunate tampon zone minimiziraju prenos vibracija motora i lanca testere na prednju i zadnju ručku. Zbog toga motorna testera radi primetno mekše. Ovo omogućava korisniku da sačuva svoju snagu i radi duže.

Gumena zaštita za kućište motora

Štiti motor od oštećenja kada se koristi u blizini abrazivnih materijala kao što je beton.

Zatezanje lanca sa strane

Bočno postavljeno zatezanje lanca olakšava bezbedno zatezanje lanca.

STIHL ElastoStart

Zbog pritiska kompresije dolazi do trzanja naprezanja pri pokretanju motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Element za prigušivanje u ElastoStart specijalnom starter rukohvatu naizmenično apsorbuje i oslobađa silu u skladu sa šablonom kompresije. Rezultat je gladak, čak i početni.

Zatvarač rezervoara bez alata

Posebno posvećena pažnja na zatvarač rezervoara za lako otvaranje i zatvaranje bez potrebe za alatom.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL GS 461“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CENA

302.699 rsd