Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL HSA 45 – Veoma lagane baterijske makaze za sečenje žive ograde i uređenje okućnice. Ima jednostrano brušen nož sa rastojanjem od 24 mm između zubaca, integrisanu bateriju sa indikatorom napunjenosti. Vreme punjenja baterije 145 min. / 210 min. (80% / 100%).

Deo AI serije, trimer za živu ogradu HSA 45 pruža velike brzine sečenja i kompaktan, ergonomski dizajn. Lagan je za poboljšanu prenosivost i ima integrisanu bateriju – tako da nema odvojene baterije ili punjača za upravljanje. Sa jednim punjenjem, HSA 45 može da seče živu ogradu široku 20″ i dužinu dužu od fudbalskog terena (360 stopa). A sa svojim velikim brzinama sečenja od 2.500 udaraca u minuti, pobrinuće se za vaše malo, urbano dvorište u tren oka To je odličan trimer za živu ogradu na baterije za negu manjih imanja.

Tvrdnja o upotrebi testirana je i verifikovana od strane nezavisne testne laboratorije treće strane. Vreme rada može da varira u zavisnosti od tipa baterije, nivoa napunjenosti i kapaciteta, modela, stila rada i uslova.

CENA

16.499 rsd

Dužina preseka cm 50
Nominalni napon V18
Težina kg 1)2.3
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)71
Nivo snage zvuka dB(A)) 2)82
Vrednost vibracije desno m/s² 3)1.0/1.0
Ukupna dužina cm92
Broj obrtaja min/12.500
Razmak između zuba mm24

1) Sa baterijom
2) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2.5 dB (A)
3) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2m/s²

Kompaktan i ergonomičan (hsa 45)

Integrisane ćelije baterije znače da je alat optimalno izbalansiran. BGA je lak za rukovanje. Njegov racionalizovan dizajn stvara dosta prostora za manevrisanje.

Udobna ručka (hsa 45)

Zahvaljujući dvoručnom upravljačkom uređaju i mekoj, ergonomičnoj upravljačkoj ručki sa funkcijom zaključavanja, korisnik uvek drži duvač pod kontrolom.

Štitnik sa otvorom za kačenje (hsa 45)

Štitnik zaštita vrha sečiva od oštećenja prilikom rada blizu zidova i zemlje, opremljen integrisanim otvorom za kačenje makaza na zid.

Indikator nivoa napunjenosti (hsa 45)

Preostalo vreme rada ili punjenja može biti provereno u bilo kom trenutku pritiskom na dugme. Četiri LED diode svetle označavaju stanje punjenja ili eventualne probleme.

Ključ za aktiviranje (fsa)

Alat se može koristiti samo sa aktivacionim ključem. Ako se ključ ukloni alat se isključuje kako be se sprečilo nenamerno aktiviranje. FSA se može bezbedno transportovati i skladištiti.

Kabl za punjenje (fsa)

FSA 45 izvlači snagu iz integrisane litijum-jonske baterije od 18V. Baterija se lako puni pomoću punjača sa kablom.

Tiha tehnologija

STIHL COMPACT baterijski sistem alata je toliko tih da nema potrebe za zaštitom za uši.

Sistem obrezivanja

Precizni noževi za sečenje proizvode veoma čist rez prilikom obrezivanja žive ograde. Ugao rezanja od 33° pruža odlične performanse dok geometrija zuba sečiva omogućava presecanje pruća debljine do 5mm.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL HSA 45“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *