Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Makaze za živu ogradu HSA 56 pružaju izuzetne performanse i vrednost. Prenosiv je i lagan sa samo 8,1 lbs. (uključujući AK 10 bateriju), a takođe ima odlične performanse. Odlikuje se velikom brzinom sečenja od 2.800 poteza u minuti, seče kroz obrasle žive ograde uz minimalne vibracije. Skratite dužinu tri fudbalska terena sa jednim punjenjem – to je do 1000 stopa. A kada završite, samo ga okačite na zid sa njegovog ugrađenog otvora za vešanje. To je odličan trimer za živu ogradu STIHL AK serije za negu predgrađa.

STIHL HSA 56 – Makaze za sečenje žive ograde sa visokim učinkom sečenja žbunja i živih ograda u okućnici. Jednostrano brušen nož sa rastojanjem od 30 mm između zubaca sa integrisanom zaštitom od posekotina u obliku kapi.

CENA

23.499 rsd

Dužina preseka cm 45
Nominalni napon V 36
Težina kg 1) 2.9
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2) 80
Nivo snage zvuka dB(A)) 2) 91
Vrednost vibracije desno m/s² 3) 2.7/1.2
Ukupna dužina cm 94
Broj obrtaja min/1 2.800
Razmak između zuba mm30
Vreme rada sa baterijom AK 10 min 4)do 40
Vreme rada sa baterijom AK 20 min 4)do 80

1) Bez baterije
2) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2.5 dB (A)
3) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2m/s²
4) Vreme rada zavisi od uslova korišćenja i može da varira

Tiha tehnologija

STIHL COMPACT baterijski sistem alata je toliko tih da nema potrebe za zaštitom za uši.

Neutralna pozicija baterije

Baterija se može ubaciti u alat u dva položaja. U prvom, neutralnom položaju baterija je osigurana u alatu ali se ne povezuje sa kontaktima, što omogućava bezbedan transport. U drugom, radnom položaju baterija je u potpunosti umetnuta , omogućavajući potpun rad alata.

Štitnik vrha noža

Zaštita na vrhu noža dolazi kao standard i čini sečenje lakšim u blizini zemlje ili duž zidova uz istovremenu zaštitu posebnih sečiva od oštećenja.

Dvostrani noževi

Alat je lako startovati aktiviranjem dva prekidača na prednjoj i zadnjoj ručki istovremeno. Brzina rezanja je konstantno promenljiva pomoću zadnje kontrole za fino i precizno sečenje. Dizajn za obe ruke pogodan je za levoruke i desnoruke korisnike podjednako.

Dvoručni dizajn

Alat se lako startuje istovremenim aktiviranjem dva prekidača na prednjoj i zadnjoj ručki. Brzina rezanja je konstantno promenljiva pomoću zadnje kontrole za fino i precizno sečenje. Dizajn za obe ruke je pogodan za levoruke i desnoruke korisnike podjednako.

Otvor za kačenje

Za jednostavno kačenje makaza na zid.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

CENA

23.499 rsd