Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL HSE 42

STIHL HS E 42 – Lagane i tihe, namenjene za trimovanje i sečenje tanjih grana žive ograde. Integrisana zaštita od povreda, štitnik za ruke, mehanička količina noževa koji su jednostrano naoštreni, sigurnosni držač kabla.

Ovaj izuzetno lagan i praktičan električni trimer za živu ogradu idealan je za tiho podrezivanje i sečenje živih ograda i žbunja u bašti. Zahvaljujući velikoj brzini sečiva i velikom razmaku između zubaca, ovaj novi trimer za živu ogradu seče glatko i efikasno. Dvoručna kontrola prekidača sa zaključavanjem okidača za bezbednu upotrebu. Njegova mala težina osigurava da možete da sečete duže vreme, dok njena novodizajnirana prednja ručka čini zamenu sa vertikalnog na horizontalno sečenje lakim. GB verzija dolazi sa kablom od 10m kao standard.

CENA

21.999 rsd

Nominalni napon V230
Izlazna snaga W420
Težina kg 1)3.0
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)84
Nivo snage zvuka dB(A) 2)95
Vrednost vibracije levo/desno 3)3.1/1.5
Ukupna dužina cm92
Dužina preseka cm45
Broj obrtaja 1/min3.400
Razmak zubaca mm21

1) Bez kabla
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

STIHL 4-MIX® motor

Uvek se možete osloniti na STIHL kada je u pitanju postavljanje novih granica i merila po pitanju inovativnosti, ovoga puta sa 4-T kombinovanoj tehnologiji podmazivanja. STIHL 4-MIX® motor, koji radi na mešavini goriva i ulja baš kao i 2-T motor, bez kompromisa nudi pogodnosti 4-T moći. STIHL 4-MIX® tehnologija omogućava brzo ubrzavanje, veću snagu, dodatni obrtni moment, manju buku, smanjenu emisiju izduvnih gasova i manju potrošnju goriva za brži, tiši i lakši završetak posla.

Odvojiva osovina

Osovina se može odvojiti bez upotrebe alata za lako skladištenje i transport.

Okrugla ručka

Okrugle ručke za kosu i kosačice su idealne za rad u područjima gdje je prostor ograničen, npr. stanjivanje između grmlja i žbunja.

Stop dugme (FR)

Ne morate da kontrolišete dugme za zaustavljanje prilikom ponovnog pokretanja. Motor se može pokrenuti u bilo kom trenutku.

Anti-vibracioni sistem HT

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

Zaštitne naočare

Važno je zaštititi oči od krhotina i štetnog UV zračenja. Sa ovom mašinom se isporučuje par zaštitnih naočara. Imajte na umu da se prilikom rada sa motornim kosačicama mora nositi dodatna zaštita za lice.

Filter vazduha sa dugim radnim vekom

Lako dostupan papirni filter za vazduh sa dugim vekom trajanja znači još više radnih sati bez promene.

Remen za nošenje na ramenu / nosač

Korišćenje STIHL remena za nošenje na ramenu ili nošenje pojasa sa mekanim podstavom čini rad ugodnijim, posebno tokom dugih poslova.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL HSE 42“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *