Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL KM 131 R

Kataloški br. 4180-200-0589 Kategorije , , Oznake , ,

STIHL KM 131 R – Visoko konkurentan, veoma snažan KombiMotor za zahtevne i učestale poslove. Sa patentiranim 4-MIX® motorom obezbeđuje kratko ubrzanje, više snage, dodanti obrtni moment i smanjenu potrošnju goriva u odnosu na motore sa 2 takta. Sa praktičnom drškom na teškom terenu i u ograničenom prostoru. Brza spojnica sa priteznim šrafom za lako i bezbedno montiranje i demontiranje alata. Pogodan za sve KombiAlate.

STIHL KombiSistem je svestran sistem za uređenje pejzaža koji uključuje moćan STIHL KombiMotor i punu liniju dodataka. Zajedno, oni daju profesionalcima za uređenje pejzaža mogućnost da se pozabave ogromnim spektrom zadataka na otvorenom bez punjenja prikolice gomilom alata. Priključci uključuju trimere, duvaljke, makaze za živu ogradu, ivičare, makaze, kultivatore i još mnogo toga. Svaki priključak bez napora klizi u KombiMotor i osiguran je pomoću sistema spojnica za brzo otpuštanje, štedeći vam vreme kao i prostor u prikolici.

CENA

87.499 rsd

Nema na zalihama

Zapremina (cm3)36.3
Izlazna snaga kW/KS1.4/1.9
Težina kg 1)4.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)99
Nivo snage zvuka dB(A) 2)112
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)9.7/9.4
Dužina do spojnice cm92

1) Sa praznim rezervoarom, bez alata
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

Ručna pumpa za gorivo

Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

Praktična ručka

Trimeri i motorne kose opremljeni ovakvom ručkom su idealni za rad u oblastima u kojima je prostor ograničen, na primer proreda između žbunja.

Multifunkcionalna kontrolna ručka (mm)

Najvažniji elementi za rukovanje i upravljanje motorom jednom rukom.

STIHL 4-MIX® motor

Uvek se možete osloniti na STIHL kada je u pitanju postavljanje novih granica i merila po pitanju inovativnosti, ovoga puta sa 4-T kombinovanoj tehnologiji podmazivanja. STIHL 4-MIX® motor, koji radi na mešavini goriva i ulja baš kao i 2-T motor, bez kompromisa nudi pogodnosti 4-T moći. STIHL 4-MIX® tehnologija omogućava brzo ubrzavanje, veću snagu, dodatni obrtni moment, manju buku, smanjenu emisiju izduvnih gasova i manju potrošnju goriva za brži, tiši i lakši završetak posla.

Filter vazduha sa dugim radnim vekom

Lako dostupan papirni filter za vazduh sa dugim vekom trajanja znači još više radnih sati bez promene.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

Brza spojnica sa priteznim šrafom

Inovativna spojnica omogućava da se KombiMotori i KombiAlati povezuju i razdvajaju brzo i bez alata.

Anti-vibracioni sistem HT

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL KM 131 R“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *