Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL KM 94 RC-E

Kataloški br. 4149-200-0090 Kategorije , , Oznake , ,

STIHL KM 94 RC-E – Kombi i multi sistem: Za profesionalnu upotrebu. STIHL ErgoStart, funkcija podele opterećenja ECOSPEED, okrugla drška, kaiš, 2-MIX motor, stop taster.

Dvotaktni KM 94 R KombiMotor, u kombinaciji sa bilo kojim od 14 opcionih alata, nudi profesionalcima u oblasti pejzaža efikasan sistem sa više zadataka koji će zadovoljiti svestrane potrebe dvorišta svojih klijenata. Najlakši model u liniji STIHL KombiSistem, KM 94 R teži samo 8,8 lbs. Ergonomska ručka u obliku petlje, zajedno sa odličnim odnosom snage i težine, pruža upravljivost za navigaciju kroz prepreke, a istovremeno pomaže u smanjenju zamora korisnika. Koncept sa više zadataka pruža udobnost i efikasnost kroz smanjeno održavanje i skladištenje – jedan motor za mnoge alate i zadatke.* Inovativni ECOSPEED točak za podešavanje gasa omogućava korisniku da podesi najefikasniju brzinu gasa za određeni posao i dodatak. Sada je još lakše zavoleti STIHL KombiSistem koji štedi prostor i štedi troškove.

CENA

63.999 rsd

Zapremina cm³ 24.1
Izlazna snaga kW/KS 0.9/1.2
Težina kg 1) 4.0
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 109
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 8.8/7.2
Dužina do spojnice cm 90

1) Sa praznim rezervoarom, bez alata
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

Praktična ručka

Trimeri i motorne kose opremljeni ovakvom ručkom su idealni za rad u oblastima u kojima je prostor ograničen, na primer proreda između žbunja.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

STIHL ErgoStart (FT)

Opruga između namotaja startnog kabla i radilice oslobađa naprezanje pri startovanju, što znači da više nije potrebno prekomerno povlačenje užeta. Rezultat je zgodna početna procedura sa praktično.

Pojednostavljen sistem startovanja

Jednostavno postavite saug, pumpicu za dovod goriva, povucite kanap za startovanje i spremni ste za posao! Upaljena mašina se gasi krakim pritiskom na dugme stop. Nakon puštanja stop dugmeta, isti se automatski vraća u radni položaj i uređaj je ponovo spreman za start.

Anti-vibracioni sistem

Precizno izračunate tampon zone minimiziraju prenos vibracija motora i lanca testere na prednju i zadnju ručku. Zbog toga motorna testera radi primetno mekše. Ovo omogućava korisniku da sačuva svoju snagu i radi duže.

Elektronski modul paljenja

Obezbeđeno pouzdano startovanje i bezprekoran rad. Sistem za paljenje je smešten u kućište, radi što bolje zaštite od vlage i prljavštine.

Brza spojnica sa priteznim šrafom

Inovativna spojnica omogućava da se KombiMotori i KombiAlati povezuju i razdvajaju brzo i bez alata.

Ručna pumpa za gorivo

Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL KM 94 RC-E“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *