Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL MH 685

Kataloški br. 6241-011-3932 Kategorije , Oznake , , , ,

STIHL MH 685 – Snažna benzinska freza za rad na čvrstim i teškim terenima. Velika udobnost pri rukovanju za prekopavanje uz minimalni utrošak snage. Bez vibracija zahvaljujući integrisanom antivibracionom sistemu.

STIHL freza MH 685 je brza, izdržljiva, efikasna i pogodna za širok spektar tipova zemljišta i tla. Iako benzinski motor snažno ore nove brazde, rukovanje mašinom je i dalje udobno. Ovo je omogućeno antivibracionim elementima između kućišta menjača i upravljača, kao i inteligentnom raspodelom težine freze. Visina i širina upravljača se mogu podesiti po potrebi kako bi se garantovao maksimalan komfor pri radu.

Može se sklopiti za potrebe skladištenja. Mašina radi i napred i nazad, dok kočnica obezbeđuje preciznu kontrolu. Ako je potrebno, radna širina se takođe može smanjiti sa 85 cm na 60 cm za sadnju useva blizu jedne druge. Robusno kućište menjača napravljeno od aluminijuma, pužno vratilo od kaljenog čelika i pužni zupčanik od legure bronze takođe obezbeđuju dug radni vek. Par točkova pozadi se sklapaju tokom rada, ali se mogu koristiti za transport ili skladištenje MH 685.

CENA

120.399 rsd

Radna širina (cm)85
Dodatak za kopanje (Ø u cm)32
Pogon 1V + 1R
Zapremina rezervoara (l)1,4
Tip motoraKohler XT 800 OHV SC
Zapremina (cm3)173
Nominalna snaga (kW / KS)2,9 / 3,9
Radni broj obrtaja (o/min)3.200
Težina ① (kg)46,0
Nivo snage zvuka garantovani LwA (dB(A))93
Nivo zvučnog pritiska izmereni LpA(dB(A))80
Faktor odstupanja od nivoa zvučnog pritiska KpA ② (dB(A))2
Vrednost vibracija ahw (m/s2)6
Faktor odstupanja K ② (m/s2)2,4

① Neto težina bez pogonskih goriva
② Faktori odstupanja KpA/K prema RL 2006 / 42 / ECRS

Jednostavno aktiviranje gasa

STIHL se može upravljati pomoću obe ručke. Priključak za gas je na dohvat ruke, tako da se regulatorom brzine na upravljaču može upravljati palcem dok se upravlja. Kao rezultat, snaga freze može se kontrolisati precizno prilikom obrade.

Anti-vibracioni sistem (MH)

Sistem protiv vibracija je integrisan u nosač upravljača na STIHL-u. Smanjuje vibracije na upravljaču, što takođe smanjuje napor potreban za rad mašine na duži period.

Noževi, sečiva

Noževi STIHL mašine imaju poseban oblik koji izuzetno efikasno okreće tlo sa optimizovanom akcijom.

Okretanje spirale kočnice

Zupčanik kočnice se može koristiti za podešavanje dubine ulaska noža. Okretni podupirač od 180 ° olakšava rad sa STIHL frezom u uskim prolazima i krivinama. Takođe je lako dostupan, može se podesiti na 3 različite visine i zarobiti.

Transportni točkovi

Ova STIHL mašina je opremljena sa osovinom točka na zadnjem delu za nesmetan transport. Par točkova može da se preklopi tokom rada.

Kohler OHV motor sa SmartChoke

Ova STIHL mašina se pogoni Kohlerovim četvorotaktnim motorom koji ima OHV tehnologiju. Nadzemni ventili obezbeđuju da mešavina benzina i vazduha izgori posebno čisto i efikasno. SmartChoke sistem osigurava lako i pouzdano pokretanje. Kovani cilindrični cilindar i košuljica cilindra su razvijeni da garantuju dug radni vek.

Prilagodiv upravljač

Rukohvat STIHL se može podešavati bočno i uzdužno bez upotrebe alata. Rukohvat na krmilu može se preklopiti kako bi se omogućio jednostavan transport i skladištenje koje štedi prostor.

Pozicija za čišćenje

U položaju za čišćenje, noževi STIHL se lako čiste, sklapaju i rastavljaju.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL MH 685“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *