Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL MM 56

Kataloški br. 4604-011-5401 Kategorije , Oznake , , ,

STIHL MM 56 – Za najraznovrsnije zadatke održavanja travnjaka, obrade zemljišta i čišćenja površine. Veliki izbor STIHL multi-alata, rasklopivi okvir za jednostavan transport, pojednostavljen postupak pokretanja za komforno pokretanje, taster za zaustavljanje, papirni filter za vazduh.

MM 56  IARD BOSS® ima sve što vam treba i više u alatu za više zadataka. Sa većom snagom i kapacitetom goriva od prethodnog modela, MM 56  može vam pomoći da brzo i efikasno završite brojne zadatke. Standardno se isporučuje kao kultivator i idealan je za razbijanje korova i stvrdnute zemlje u cvetnim lejama ili baštama. MM 56  takođe lako prelazi na bilo koji od svojih osam opcionih dodataka kako bi postao trimer, ivični alat, detacher, aerator travnjaka i još mnogo toga, što vam omogućava da sa lakoćom koristite pravi alat za pravu primenu. STIHL Easi2Start™ sistem omogućava brzo i skoro bez napora pokretanje uz lagano povlačenje kabla, čineći upravljanje vašim pejzažom lakim. Kada se završi, STIHL MM 56 IARD BOSS® se lako sklapa za kompaktno skladištenje i transport.

CENA

82.499 rsd

Zapremina cm³27.2
Izlazna snaga kW/KS 0.85/1.2
Težina kg 1)8.3
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)94
Nivo snage zvuka dB(A) 2)102
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)4.0/4.0

1) Sa praznim rezervoarom, bez alata
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

Rasklopivi okvir

STIHL MultiSistem se može sklopiti brzo i jednostavno pomoću montiranog alata i time uštedeti prostor kod transporta i skladištenja.

Pogodan za transport

STIHL MultiSistem se preklapa brzo i lako, čak i sa montiranim MultiAlatom. Ovo se može uraditi bez potrebe za dodatnim alatom i čini MultiSistem prikladnim za nošenje, transport i skladištenje. Za vašu svestranu bezbednost u toku rada sa STIHL MultiSistemom preporučujemo da nosite zaštitne naočare, čvrstu obuću i zaštitne rukavice.

Multifunkcionalna kontrolna ručka (mm)

Najvažniji elementi za rukovanje i upravljanje motorom jednom rukom.

Ručna pumpa za gorivo

Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

Oklopljeni poklopac svećice

Poklopac svećice, integrisan u kućište štiti motor od oštećenja.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL MM 56“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *