Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Kataloški br. 1137-200-0322 Kategorije , , Oznake , ,

STIHL MS 194 T

Sa svojim izuzetnim odnosom snage i težine, STIHL MS 194 T objedinjuje performanse profesionalne klase u kompaktno i lagano telo.

Njegov efikasan motor sa niskim emisijama isporučuje odličnu ekonomičnost goriva, omogućavajući korisnicima da uštede novac na gasu i uštede vreme na sipanju goriva. Zaustavljanje jednim dodirom omogućava korisnicima da isključe motor pritiskom na dugme, što štedi vreme i smanjuje mogućnost poplave prilikom ponovnog pokretanja. Pouzdan i vredan, MS 194 T takođe uključuje dijagnostički port, što ga čini lakim za identifikaciju i servis.

CENA

59.199 rsd

Zapremina cm³ 31.8
Izlazna snaga kW/KS 1,4/1,9
Težina kg 1) 3.3
Odnos mase i snage kg/kW 2.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)100
Nivo snage zvuka dB(A) 2)112
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 3.6/3.6
STIHL Oilomatic tip lanca testere1/4" P

1) Bez goriva, bez šipke i lanca
2) K-faktor prema DIR 2006/42/EC = 2,5 (dB (A))
3) K-faktor prema DIR 2006/42/EC = 2,5 dB (A)
4) K-faktor prema DIR 2006/42/EC = 2m/s²

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Ručna pumpa za gorivo (Purger)

STIHL motorne testere i makaze za stubove sa ručnim pumpama za gorivo omogućavaju poboljšano pokretanje sa smanjenim brojem pokretanja. Pritiskom na prajmer kontrolna komora karburatora se puni gorivom. Ovo osigurava da postoji dovoljno goriva da se stvori zapaljiva mešavina vazduha i goriva pri startovanju, što zahteva znatno manje pokretanja.

Zatezanje lanca sa strane

Bočno postavljeno zatezanje lanca olakšava bezbedno zatezanje lanca.

Poklopci za gorivo bez alata

Specijalni poklopci za otvaranje i zatvaranje poklopca rezervoara brzo, lako i bez alata.

Anti-vibracioni sistem

Precizno izračunate tampon zone minimiziraju prenos vibracija motora i lanca testere na prednju i zadnju ručku. Zbog toga motorna testera radi primetno mekše. Ovo omogućava korisniku da sačuva svoju snagu i radi duže.

Kuka na rasklapanje

Kuka na rasklapanje služi kao dodatak za užad za nošenje za spuštanje arborističke testere i za sigurnost. Kada je gurnuta, kuka vam ne smeta u radu ili kada je u skladištu.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Plasticna zastita za lanac

Platika se zakači direktno na lančanik tako da su čvrsto pričvršćene i bezbedno pričvršćene na motornu testeru. Takođe ima dve ušice za vešanje koje omogućavaju arboristu da pričvrsti korice za svoj pojas pomoću užeta. Specijalne korice pokrivaju krajnji graničnik stezaljke. Ovo je da bi se sprečile povrede i materijalna šteta.

Napredna tehnologija sagorevanja

Četiri kanala za prelivanje kovitlaju mešavinu goriva i vazduha pre paljenja, omogućavajući optimalno sagorevanje i visoko efikasne performanse. Rezultat je niža potrošnja goriva i veliki obrtni moment u širokom opsegu obrtaja.

Funkcija dugmeta Stop

Nakon što se mašina isključi, kontrolna poluga se odmah vraća u radni položaj. Ovo omogućava da se topla mašina odmah ponovo pokrene.

STIHL Ematic sistem podmazivanja

U poređenju sa konvencionalnim šipkama bez Ematic-a, STIHL Ematic sistem smanjuje potrošnju maziva za lanac do 50 %, u zavisnosti od vrste drveta i korišćenog pribora za sečenje. Ovaj sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa promenljivim ili smanjenim protokom. Kao rezultat, praktično svaka kap maziva za lanac se isporučuje na tačno pravo mesto.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL MS 194 T“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CENA

59.199 rsd