Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL MS 211 C-BE

STIHLMS 211 C-BE Motorna testera – Preporučuje se za seču drva za ogrev i manje zahtevne zanatske radove. Bočni zatezač lanca, ekološki 2-MIX motor.

Šta dobijate kada kombinujete vrednu motornu testeru sa funkcijama lakim za korišćenje? Dobijate STIHL MS 211 C-BE. Ova motorna testera koristi svu tehnologiju niske emisije i filtracije vazduha MS 211 i spaja je sa dve naše najpopularnije karakteristike udobnosti: STIHL Easi2Start™, sistemom koji pokreće motor samo laganim povlačenjem kabla. Sledeći je naš Kuick Lanac Adjuster, koji vam omogućava da podesite lanac bez alata. Sada možete dobiti snagu i udobnost u jednoj visokotehnološkoj motornoj testeri. Ako ste vlasnik kuće koji želi sve, STIHL je ​​čuo vaš poziv.

CENA

55.599 rsd

Preporučena dužina vodilice cm/inch 35cm/14"
Zapremina cm³ 35.2
Izlazna snaga kW/KS 1.7/2.3
Težina kg 1) 4.6
Odnos mase i snage kg/kW 2.7
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)100
Nivo snage zvuka dB(A) 2)113
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 3.5/3.5
STIHL Oilomatic tip lanca testere3/8" P PM3

1) Sa praznim rezervoarima, bez vodilice i lanca
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Grejanje karburatora (V)

Prebacivanjem motorne testere sa letnjeg na zimski rad, usisni vazduh se prethodno zagreva preko rebara motora. Ovo osigurava da se karburator ne zaledi i da možete nastaviti sa radom na niskim temperaturama.

Zatezanje lanca sa strane

Bočno postavljeno zatezanje lanca olakšava bezbedno zatezanje lanca.

Napredna tehnologija sagorevanja

Četiri kanala za prelivanje kovitlaju mešavinu goriva i vazduha pre paljenja, omogućavajući optimalno sagorevanje i visoko efikasne performanse. Rezultat je niža potrošnja goriva i veliki obrtni moment u širokom opsegu obrtaja.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Anti-vibracioni sistem

Precizno izračunate tampon zone minimiziraju prenos vibracija motora i lanca testere na prednju i zadnju ručku. Zbog toga motorna testera radi primetno mekše. Ovo omogućava korisniku da sačuva svoju snagu i radi duže.

STIHL Ematic sistem podmazivanja

U poređenju sa konvencionalnim šipkama bez Ematic-a, STIHL Ematic sistem smanjuje potrošnju maziva za lanac do 50 %, u zavisnosti od vrste drveta i korišćenog pribora za sečenje. Ovaj sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa promenljivim ili smanjenim protokom. Kao rezultat, praktično svaka kap maziva za lanac se isporučuje na tačno pravo mesto.

Jednoručno rukovanje

Svim važnim funkcijama kao što su start, choke, gas i stop se upravlja preko jedne poluge.

STIHL brzo zatezanje lanca (B)

Sa STIHL brzim zatezanjem lanca, lako je podesiti lanac testere, bez alata i bez kontakta sa samim oštrim lancem testere. Samo otpustite poklopac lančanika i okrenite točak za podešavanje da biste podesili optimalnu napetost.

STIHL ErgoStart (FT)

Opruga između namotaja startnog kabla i radilice oslobađa naprezanje pri startovanju, što znači da više nije potrebno prekomerno povlačenje užeta. Rezultat je zgodna početna procedura sa praktično.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL MS 211 C-BE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CENA

55.599 rsd