Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL MS 211

Motorna testera MS211 STIHL 2-MIX najsavremeniji motor izrađen po STIHL tehnologiji čini ovu testeru moćnom, a štedljivom. Jednostavna kontrola količine goriva i ulja pomoću providnih rezervoara i zatvarača bez alata. Idealno podmazivanje lanca sa STIHL Ematic sistemom.

Napredna tehnologija motora i povoljna cena samo su neke od stvari koje STIHL MS 211 motorna testera može da ponudi. Pokrenuta motorom sa niskim emisijama, ova motorna testera ima sistem za filtriranje vazduha pre odvajanja— produžava vek čišćenja vazdušnog filtera tako da imate manje održavanja. Sa malim vibracijama, dobrom brzinom sečenja i puno snage, ova STIHL motorna testera je prava stvar kada je vreme da se posao završi.

CENA

40.499 rsd

Zapremina cm³ 35.2
Izlazna snaga kW/KS 1.7/2.3
Težina kg 1) 4.3
Odnos mase i snage kg/kW 2.5
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)100
Nivo snage zvuka dB(A) 2)113
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 3.5/3.5
STIHL Oilomatic tip lanca testerePicco Micro 3 (PM3)

1) Sa praznim rezervoarima, bez vodilice i lanca
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Grejanje karburatora (V)

Prebacivanjem motorne testere sa letnjeg na zimski rad, usisni vazduh se prethodno zagreva preko rebara motora. Ovo osigurava da se karburator ne zaledi i da možete nastaviti sa radom na niskim temperaturama.

Zatezanje lanca sa strane

Bočno postavljeno zatezanje lanca olakšava bezbedno zatezanje lanca.

Napredna tehnologija sagorevanja

Četiri kanala za prelivanje kovitlaju mešavinu goriva i vazduha pre paljenja, omogućavajući optimalno sagorevanje i visoko efikasne performanse. Rezultat je niža potrošnja goriva i veliki obrtni moment u širokom opsegu obrtaja.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Anti-vibracioni sistem

Precizno izračunate tampon zone minimiziraju prenos vibracija motora i lanca testere na prednju i zadnju ručku. Zbog toga motorna testera radi primetno mekše. Ovo omogućava korisniku da sačuva svoju snagu i radi duže.

STIHL Ematic sistem podmazivanja

U poređenju sa konvencionalnim šipkama bez Ematic-a, STIHL Ematic sistem smanjuje potrošnju maziva za lanac do 50 %, u zavisnosti od vrste drveta i korišćenog pribora za sečenje. Ovaj sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa promenljivim ili smanjenim protokom. Kao rezultat, praktično svaka kap maziva za lanac se isporučuje na tačno pravo mesto.

Jednoručno rukovanje

Svim važnim funkcijama kao što su start, choke, gas i stop se upravlja preko jedne poluge.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

1 recenzija za STIHL MS 211

  1. Martin

    Godinama koristim motorne testere stihl. Volim moć koju imaju da učine posao brzim i lakim!!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

(1 recenzija korisnika)

CENA

40.499 rsd