Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL MS 271

Motorna testera MS 271 STIHL  Za pripremu ogrevnog drveta. Ekonomičan 2-MIX motor, dugovečniji sistem filtera za vazduh, zatvarači rezervoara bez alata za bezbedno i lako punjenje, brzi pristup motoru, zahvaljujući jednodelnom poklopcu.

Opcija srednje klase visokih performansi za zahtevne farmere, baštovane ili pejzažiste. Svestrana, izdržljiva benzinska motorna testera od 2,6 kV. Ekonomičan 2-MIKS motor smanjuje potrošnju goriva do 20% i emisiju do 50% u poređenju sa konvencionalnim dvotaktnim motorima. MS 271 ima STIHL-ov sistem filtera za vazduh sa dugim životnim vekovima sa pred-separacijom i profesionalnom antivibracionom tehnologijom.

CENA

78.899 rsd

Preporučena dužina vodilice cm/inch 40cm/16"
Zapremina cm³ 50.2
Izlazna snaga kW/KS 2.6/3.5
Težina kg 1) 5.6
Odnos mase i snage kg/kW 2.2
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)103
Nivo snage zvuka dB(A) 2)115
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 4.5/4.5
STIHL Oilomatic tip lanca testere.325" RS

1) Sa praznim rezervoarima, bez vodilice i lanca
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

Anti-vibracioni sistem

Precizno izračunate tampon zone minimiziraju prenos vibracija motora i lanca testere na prednju i zadnju ručku. Zbog toga motorna testera radi primetno mekše. Ovo omogućava korisniku da sačuva svoju snagu i radi duže.

HD2 filter

HD2 filter je napravljen od polietilen filter materijala sa do 70% finijim porama u odnosu na filcane i poliamid filtere kako bi zadržao i najfiniju prašinu. Osim toga, otporan je na vodu i ulje, i stoga veoma lak za čišćenje. Kertridž filtera sa sistemom za otključavanje i zaključavanje omogućava brzu montažu i demontažu bez upotrebe alata.

Jednoručno rukovanje

Svim važnim funkcijama kao što su start, choke, gas i stop se upravlja preko jedne poluge.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Napredna tehnologija sagorevanja

Četiri kanala za prelivanje kovitlaju mešavinu goriva i vazduha pre paljenja, omogućavajući optimalno sagorevanje i visoko efikasne performanse. Rezultat je niža potrošnja goriva i veliki obrtni moment u širokom opsegu obrtaja.

Poklopci za gorivo bez alata

Specijalni poklopci za otvaranje i zatvaranje poklopca rezervoara brzo, lako i bez alata.

Predfiltriranje

STIHL dugotrajni sistem filtriranja vazduha sa predfiltriranjem omogućava znatno duži vek trajanja filtera za vazduh u poređenju sa konvencionalnim sistemima. Uvučeni vazduh se kovitlajući oslobađa većih i težih čestica i tako predfiltriran usmerava na filter vazduha preko pred-separator kanala.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

STIHL Ematic sistem podmazivanja

U poređenju sa konvencionalnim šipkama bez Ematic-a, STIHL Ematic sistem smanjuje potrošnju maziva za lanac do 50 %, u zavisnosti od vrste drveta i korišćenog pribora za sečenje. Ovaj sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa promenljivim ili smanjenim protokom. Kao rezultat, praktično svaka kap maziva za lanac se isporučuje na tačno pravo mesto.

Zatezanje lanca sa strane

Bočno postavljeno zatezanje lanca olakšava bezbedno zatezanje lanca.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL MS 271“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CENA

78.899 rsd