Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL MS 462 C

STIHL  MS 462 C Motorna testera – Veoma pokretljiva uz izuzetno ubrzanje. Za obaranje i sečenje grana u seči srednjeg i visokog intenziteta. Opremljena M-Tronic-om, HD2-filterom sa veoma dobrim učinkom filtriranja. Pričvršćene navrtke na poklopcu lančanika olakšavaju skidanje lanca, zatvarači rezervoara bez alata za jednostavno i bezbedno punjenje gorivom, štedljivi 2-MIX motor.

Optimizovana testera velike snage sa ručkom i grejanim karburatorom Sa štedljivim 2-MIKS motorom. STIHL M-Tronic garantuje optimalne performanse motora u svakom trenutku, dok njegova jedinstvena startna pozicija i funkcija dugmeta za zaustavljanje omogućavaju lako pokretanje. Pumpa za ulje visokih performansi sa kontrolisanom isporukom za veliki kapacitet pumpanja, HD2 filter sa radijalnom zaptivkom, poklopci za gorivo bez alata za jednostavno, bezbedno punjenje goriva.

CENA

160.999 rsd

Preporučena dužina vodilice cm/inch 45cm/18"
Zapremina cm³ 72.2
Izlazna snaga kW/KS 4.4/6.0
Težina kg 1) 6.0
Odnos mase i snage kg/kW 1.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)108
Nivo snage zvuka dB(A) 2)119
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 4.8/3.6
STIHL Oilomatic tip lanca testere3/8" RS

1) Sa praznim rezervoarima, bez vodilice i lanca
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

STIHL M-Tronic (M)

Ovaj potpuno elektronski sistem upravljanja motorom podešava vreme paljenja i količinu goriva u svim režimima rada. Takođe uzima u obzir i spoljašnje uslove kao što su temperatura, nadmorska visina i kvalitet goriva. Obezbeđuje konzistentne performanse motora, konstantnu maksimalnu brzinu i ubrzanje. M-Tronic čini ručno podešavanje karburatora nepotrebnim.

Zatezanje lanca sa strane

Bočno postavljeno zatezanje lanca olakšava bezbedno zatezanje lanca.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

Anti-vibracioni sistem

Precizno izračunate tampon zone minimiziraju prenos vibracija motora i lanca testere na prednju i zadnju ručku. Zbog toga motorna testera radi primetno mekše. Ovo omogućava korisniku da sačuva svoju snagu i radi duže.

HD2 filter

HD2 filter je napravljen od polietilen filter materijala sa do 70% finijim porama u odnosu na filcane i poliamid filtere kako bi zadržao i najfiniju prašinu. Osim toga, otporan je na vodu i ulje, i stoga veoma lak za čišćenje. Kertridž filtera sa sistemom za otključavanje i zaključavanje omogućava brzu montažu i demontažu bez upotrebe alata.

Patent zatvarač

Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Kombinovana ručka sa STOP dugmetom

Pošto M-Tronic automatski prepoznaje hladni i topli start, potrebna je samo jedna startna pozicija kombinovane ručke. Tačno određena količina goriva se dodaje po potrebi. Možete odmah dati pun gas, čak i kod hladnog starta. Nakon isključivanja, ručka sama dolazi u radnu poziciju.

Integrisane matice

Prilikom zamene reznog alata nema rizika od gubitka matica lančanika. Velika prednost za sve korisnike.

Mali odnos snage i težine

STIHL MS 462 C je najlakša profesoinalna motorna testera u svojoj kubikažnoj klasi. Posebne komponente kao što su cilindar sa ugaonim, rashladnim rebrima, kompaktan poklopac lančanika, olakšana radilica i optimizovan magnet obezbeđuju da je mašina znatno lakša.

STIHL Ematic sa novim sistemom uljne pumpe

Novi sistem uljne pumpe omogućava veću zapreminu ulja za isporuku. Ovo je naročito korisno u prašnjavim uslovima ili pri upotrebi dugačke vodilice.

Kalibraciona funkcija

Kalibracija STIHL M-Tronic sistema je dodatno optimizovana. Nema potrebe za bilo kakvim ručnim ispravkama čak ni u specijalizovanim područjima upotrebe, npr. na visokim nadmorskim visinama. Kalibracija je završena u cca. 72 sekunde nakoon pokretanja mašine.

Optimizovan zupčasti odbojnik

Dužina zuba odbojnika podešena je kako bi se uračunale radijalne konture drveta. Testera prodire u drvo još bolje pri rezanju i obaranju.

Vodič za obaranje

Oznaka je dodata kućištu startera i poklopcu motora kako bi pomogla prilikom obaranja drveta. Obezbeđena je bolja kontrola smera pada i sigurnija upotreba mašine tokom sečenja.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL MS 462 C“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CENA

160.999 rsd