Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Kataloški br. 1142-200-0001 Kategorije , , Oznake , ,

STIHL MS 462

STIHLMS 462  Motorna testera – Najlakša testera visokih performansi kubikaže od 70 cm³. Veoma pokretljiva uz izuzetno ubrzanje. Za obaranje i sečenje grana u seči srednjeg i visokog intenziteta. Opremljena HD2-filterom sa veoma dobrim učinkom filtriranja. Pričvršćene navrtke na poklopcu lančanika olakšavaju skidanje lanca, zatvarači rezervoara bez alata za jednostavno i bezbedno punjenje gorivom, štedljivi 2-MIX motor.

MS 462 je najlakša STIHL profesionalna motorna testera na gas u svojoj klasi, koja profesionalcima pruža moćnu testeru u laganom dizajnu. MS 462 ima STIHL sistem protiv vibracija koji pomaže u smanjenju zamora rukovaoca i jedinstveni dizajn branika koji pomaže korisnicima da zadrže kontrolu prilikom nabijanja i obaranja stabala. Od svog tankog dizajna poklopca lančanika do jednostavnog, proverenog, neelektronskog karburatora, MS 462 pruža profesionalnim korisnicima performanse i karakteristike koje su im potrebne da bi posao obavili kako treba.

CENA

148.499 rsd

Preporučena dužina vodilice cm/inch 45cm/18"
Zapremina cm³ 72.2
Izlazna snaga kW/KS 4.4/6.0
Težina kg 1) 6.0
Odnos mase i snage kg/kW 1.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)108
Nivo snage zvuka dB(A) 2)119
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 4.8/3.6
STIHL Oilomatic tip lanca testere3/8" RS

1) Sa praznim rezervoarima, bez vodilice i lanca
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

Zatezanje lanca sa strane

Bočno postavljeno zatezanje lanca olakšava bezbedno zatezanje lanca.

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

Anti-vibracioni sistem

Precizno izračunate tampon zone minimiziraju prenos vibracija motora i lanca testere na prednju i zadnju ručku. Zbog toga motorna testera radi primetno mekše. Ovo omogućava korisniku da sačuva svoju snagu i radi duže.

HD2 filter

HD2 filter je napravljen od polietilen filter materijala sa do 70% finijim porama u odnosu na filcane i poliamid filtere kako bi zadržao i najfiniju prašinu. Osim toga, otporan je na vodu i ulje, i stoga veoma lak za čišćenje. Kertridž filtera sa sistemom za otključavanje i zaključavanje omogućava brzu montažu i demontažu bez upotrebe alata.

Patent zatvarač

Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Kombinovana ručka sa STOP dugmetom

Pošto M-Tronic automatski prepoznaje hladni i topli start, potrebna je samo jedna startna pozicija kombinovane ručke. Tačno određena količina goriva se dodaje po potrebi. Možete odmah dati pun gas, čak i kod hladnog starta. Nakon isključivanja, ručka sama dolazi u radnu poziciju.

Integrisane matice

Prilikom zamene reznog alata nema rizika od gubitka matica lančanika. Velika prednost za sve korisnike.

Mali odnos snage i težine

STIHL MS 462 C je najlakša profesoinalna motorna testera u svojoj kubikažnoj klasi. Posebne komponente kao što su cilindar sa ugaonim, rashladnim rebrima, kompaktan poklopac lančanika, olakšana radilica i optimizovan magnet obezbeđuju da je mašina znatno lakša.

STIHL Ematic sa novim sistemom uljne pumpe

Novi sistem uljne pumpe omogućava veću zapreminu ulja za isporuku. Ovo je naročito korisno u prašnjavim uslovima ili pri upotrebi dugačke vodilice.

Optimizovan poklopac lančanika

Lakši, uži poklopac lančanika sa integrisanim kliznim šinama smanjuje napor prilikom rezanja i osigurava izvanredno usmeravanje piljevine.

Optimizovan zupčasti odbojnik

Dužina zuba odbojnika podešena je kako bi se uračunale radijalne konture drveta. Testera prodire u drvo još bolje pri rezanju i obaranju.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL MS 462“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CENA

148.499 rsd