Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL MS 500 i

STIHLMS 500 i   Motorna testera – Prva motorna testera sa direktnim ubrizgavanjem goriva. STIHL Injection. Najbolji odnos snage i težine na tržištu. Idealna za seču i preradu drveta zahvaljujući laganoj konstrukciji i odličnom ubrzanju. HD2-filter vazduha sa izuzetno dobrim efektom filtriranja, pričvršćene navrtke na poklopcu lančanika olakšavaju zamenu lanca, pumpa za ulje visokih performansi, zatvaranje rezervoara bez alata za lako bezbedno punjenje gorivom.

Prva motorna testera sa STIHL tehnologijom injektiranja. Najbolji odnos snage i težine na tržištu i najjednostavniji rad. Idealno za žetvu i preradu krupnog drveta. Sve zahvaljujući njegovom jedinstvenom laganom dizajnu i izvanrednom ubrzanju. Novi šiljci odbojnika, HD2 filter, navrtka na poklopcu lančanika za laku promenu lanca, pumpa za ulje sa kontrolisanom isporukom i poklopac goriva bez alata za bezbedno i lako punjenje gorivom i mazivima.

CENA

207.699 rsd

Preporučena dužina vodilice cm/inch 50
Zapremina cm³ 79,2
Izlazna snaga kW/KS 5,0/6,8
Težina kg 1) 6,2
Odnos mase i snage kg/kW 1,24
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)106
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 4,2/4,0
STIHL Motor (2-MIX/4-MIX) 2-MIX
Korak lanca testere 3/8"
STIHL Oleomatic tip lanca testere RS

1) Sa praznim rezervoarima, bez vodilice i lanca
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

STIHL Injection (i)

Tehnologija ubrizgavanja STIHL omogućava MS 500i da postigne izuzetno visoke performanse sa izuzetno niskim potiskom i malom težinom. Testera koristi inovativnu tehnologiju za postizanje ubrzanja od 0 do 100 km / h za neverovatnih 0,25 sekundi. Moćna testera je odmah spremna za upotrebu. Senzori mere vazdušni pritisak i unutrašnju i spoljašnju temperaturu i prosleđuju informacije kontrolnoj jedinici. Ovo može koristiti identifikovane vrednosti za određivanje optimalne količine goriva i vremena paljenja.

Najbolji odnos snage i težine

Revolucionarna tehnologija motornih testera, kao i inteligentna lagana konstrukcija rezultiraju najboljim odnosom snage i težine na tržištu. Optimizovani dizajn - sa laganim poklopcem lančanika, kompaktnijom jedinicom motora, zamajcem sa niskom dizajnerskom visinom i kolenastim vratilom smanjene težine prilagođenom maloj težini zamajca - čini rad znatno udobnijim. MS 500i je idealan za teške seče drva, rezanje u dužinu i obrezivanje.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Senzorsko upravljanje doziranjem goriva

Pored spoljašnjeg temperaturnog senzora, MS 500i takođe ima senzor za pritisak i unutrašnju temperaturu u svom motoru. Ovim se meri pritisak okoline na pokretanje, a tokom rada proverava temperaturu i pritisak motora u kućištu. Generator električnog napona isporučuje potrebne informacije o brzini. Upravljačka jedinica obrađuje ove vrednosti, što znači da se sastav prilagođava uslovima korištenja. Gorivo se zatim dozira na optimalnom nivou, što dovodi do savršenih karakteristika pri radu.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

STIHL ElastoStart

Zbog pritiska kompresije dolazi do trzanja naprezanja pri pokretanju motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Element za prigušivanje u ElastoStart specijalnom starter rukohvatu naizmenično apsorbuje i oslobađa silu u skladu sa šablonom kompresije. Rezultat je gladak, čak i početni.

Anti-vibracioni sistem

Precizno izračunate tampon zone minimiziraju prenos vibracija motora i lanca testere na prednju i zadnju ručku. Zbog toga motorna testera radi primetno mekše. Ovo omogućava korisniku da sačuva svoju snagu i radi duže.

Zatezanje lanca sa strane

Bočno postavljeno zatezanje lanca olakšava bezbedno zatezanje lanca.

STIHL Ematic sa novim sistemom uljne pumpe

Novi sistem uljne pumpe omogućava veću zapreminu ulja za isporuku. Ovo je naročito korisno u prašnjavim uslovima ili pri upotrebi dugačke vodilice.

Patent zatvarač

Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL MS 500 i“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CENA

207.699 rsd