Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Kataloški br. 1124-200-0199 Kategorije , , Oznake , ,

STIHL MS 881

Motorna testera MS 661 STIHL  Nova vrhunska testera firme STIHL TIMBERSPORTS® SERIES. Testera za velika stabla i najzahtevnije radove u oblasti šumarstva. Pumpa za ulje visokog kapaciteta sa regulisanjem protoka, novi dugovečni HD2 filter vazduha koji garantuje, ekološki i štedljivi 2-MIX motor.

Moćna motorna testera namenjena iskusnim profesionalcima. 2-MIX štedljivi motor, HD2 dugovečni filter i uljna pumpa sa regulacijom podmazivanja lanca garantuju dug i uspešan rad na najzahtevnijim poslovima u šumarstvu. Markirna linija na telu testere za jednostavnu kontrolu pravca pada stabla.

CENA

219.599 rsd

Preporučena dužina vodilice cm/inch 75cm/30"
Zapremina cm³ 121.6
Izlazna snaga kW/KS 6.4/8.7
Težina kg 1) 9.8
Odnos mase i snage kg/kW 1.5
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)103
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 119
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 8.9/8.9
STIHL Oilomatic tip lanca testere .404" RS

1) Sa praznim rezervoarima, bez vodilice i lanca
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

Kompenzator

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

HD2 filter

HD2 filter je napravljen od polietilen filter materijala sa do 70% finijim porama u odnosu na filcane i poliamid filtere kako bi zadržao i najfiniju prašinu. Osim toga, otporan je na vodu i ulje, i stoga veoma lak za čišćenje. Kertridž filtera sa sistemom za otključavanje i zaključavanje omogućava brzu montažu i demontažu bez upotrebe alata.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

STIHL ElastoStart

Zbog pritiska kompresije dolazi do trzanja naprezanja pri pokretanju motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Element za prigušivanje u ElastoStart specijalnom starter rukohvatu naizmenično apsorbuje i oslobađa silu u skladu sa šablonom kompresije. Rezultat je gladak, čak i početni.

Anti-vibracioni sistem

Precizno izračunate tampon zone minimiziraju prenos vibracija motora i lanca testere na prednju i zadnju ručku. Zbog toga motorna testera radi primetno mekše. Ovo omogućava korisniku da sačuva svoju snagu i radi duže.

STIHL Ematic sistem podmazivanja

U poređenju sa konvencionalnim šipkama bez Ematic-a, STIHL Ematic sistem smanjuje potrošnju maziva za lanac do 50 %, u zavisnosti od vrste drveta i korišćenog pribora za sečenje. Ovaj sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa promenljivim ili smanjenim protokom. Kao rezultat, praktično svaka kap maziva za lanac se isporučuje na tačno pravo mesto.

Uljna pumpa sa regulacijomm količine

Različite dužine reza, tehnike rada i vrste drveta zahtevaju rezličite količine ulja pri sečenju. Uljna pumpa sa regulacijom količine ulja omogućava korisniku da precizno podešava potrebnu količinu dovedenog ulja potrebnog za rad.

Jednoručno rukovanje

Svim važnim funkcijama kao što su start, choke, gas i stop se upravlja preko jedne poluge.

Zatezanje lanca sa strane

Bočno postavljeno zatezanje lanca olakšava bezbedno zatezanje lanca.

Patent zatvarač

Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL MS 881“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CENA

219.599 rsd