Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL MSA 300

STIHL-ova najmoćnija akumulatorska motorna testera, dizajnirana za zahtevnu profesionalnu upotrebu

STIHL MSA 300 – Najmoćnija baterijska motorna testera kompanije STIHL za profesionalnu upotrebu. Visoke performanse, kao i tri režima rada, omogućavaju optimalan rad u širokom spektru primena, kao što su obaranje, uklanjanje grana ili sečenje po dužini.

Odlična ergonomija, čak i za duže periode upotrebe, zahvaljujući uzanoj, praktičnoj konstrukciji, veoma dobroj ravnoteži i STIHL sistemu protiv vibracija. Intuitivan kokpit za upravljanje i obaveštavanje sa LED ekranom, integrisanim filterom vazduha za hlađenje, pričvrsnom maticom na poklopcu lančanika, podesivom pumpom za ulje, lancem testere .325“ RS PRO za veoma visoke performanse sečenja. Standardno sa senzorom za ulje i LED ekranom za aktivne informacije korisniku u slučaju nedostatka ulja.

CENA

99.999 rsd

Dužina vodilice ① (cm)45
Snaga (kW / KS)2,5 ⑤ / –
Prijem snage (kW)3,0
Nominalni napon (V)36
Težina (kg) 5,4 ⑥
Nivo zvučnog pritiska ② (dB(A))93
Nivo snage zvuka ② (dB(A))104
Vrednost vibracije levo / desno ③ (m/s2) 2,6 / 2,8
STIHL Motor (2-MIX / 4-MIX®)/ sistem baterija STIHL AP-System
Korak lanca testere325"
STIHL Oilomatic tip lanca testere ④RS Pro

① Stvarna dužina sečenja je kraća od navedene dužine vodilice. Ostale raspoložive setove
za sečenje možete pronaći od strane 78
② K vrednost prema RL 2006 / 42 / EG = 2,0 dB(A)
③ K vrednost prema RL 2006 / 42 / EG = 2 m/s2
④ Opširno objašnjenje o tipovima STIHL lanaca
za motorne testere možete pronaći od stranje 71
⑤ Mehanički učinak kao uporedna vrednost za
benzinske motorne testere
⑥ Težina sa vodilicom i lancem, bez baterije

Intuitivne kontrole i svetao LED ekran

MSA 300 ima intuitivne kontrole i svetao LED ekran. Tri podešavanja brzine ograničavaju brzinu lanca na 20, 24 ili 30 m/s, što znači da korisnik može maksimalno produžiti vek baterije kada obavlja manje intenzivne zadatke kao što su snedding ili brushing. Status kočnice lanca i upozorenja o temperaturi su takođe prikazani crvenom bojom.

Mekana ručica za upravljanje

Zahvaljujući mekom rukohvatu na kontrolnoj ručki, MSA 300 udobno leži u ruci i može se bezbedno koristiti. Pored toga, prianjanje korisnika je poboljšano mekim materijalom, koji pomaže pri korišćenju MSA 300 u vlažnim uslovima.

Brzina lanca do 30 m / s

MSA 300 dostiže maksimalnu brzinu lanca od 30 m/s i može se optimalno prilagoditi raznim zadacima testerisanja kao što su obaranje, deblovanje i sečenje drveća srednje veličine ili gradnja od drveta sa tri unapred definisana režima rada. Za visoke performanse sečenja, MSA 300 je standardno opremljen sa kombinacijom šipke i lanca, vodilice Light 04 i lanca testere .325 “RS PRO.

Filter od flisa

Filter od flisa u našem novom MSA 300 garantuje dosledne performanse – čak i u ekstremnim uslovima. Njegov filterski materijal sa izuzetno finim porama drži čak i veoma finu prašinu i prljavštinu dalje od energetske elektronike i elektromotora. Da biste ga očistili, uklonite filter od flisa i poprskajte ga STIHL Varioclean-om, kratko ostavite da deluje pre nego što isperite toplom vodom i ostavite da se filter osuši. Zatim je ponovo spreman za upotrebu.

Kompatibilan sa Smart konektorom 2 A

Ova mašina ima tačku za montažu za STIHL Smart Connector 2 A na kućištu električnog alata. Ovo omogućava korisniku da brzo pritisne statusno dugme i sazna da li je potrebno izvršiti bilo kakvo održavanje.

Light 04 vodilica i .325 “RS3 PRO lanac

MSA 300 je napravljen za profesionalnu upotrebu i opremljen je vodilicom Light 04 i lancem od .325 "RS3, što obezbeđuje izuzetno visoke performanse sečenja.

Rad sa dve ručke

Ergonomski oblikovana ručka i zadnja upravljačka ručka sa udobnom komponentom mekog rukohvata obezbeđuju siguran rad u svim radnim položajima.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Povezani proizvodi:

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL MSA 300“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CENA

99.999 rsd