Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL RLE 240

Kataloški br. 6291-011-5615 Kategorije , Oznake , ,

STIHL Električni prozračivač RLE 240 – Ovaj prozračivač sa tihim električnim motorom trajno uklanja mahovinu i lišće sa vašeg travnjaka.

Zemlja dobija više vazduha i korenje je bolje snabdeveno vodom i hranjivim materijama. Radna dubina može da se podešava na 6 različitih nivoa, a točkovi sa duplim kugličnim lagerima čine mašinu lakom za manevrisanje.

CENA

28.999 rsd

Travnjaci površine do … (m2)500
Radna širina (cm)34
Oblast radne dubine (mm)–7,5 do 7,5 mm centralno, bez neravnina ⬤
Nominalna snaga (W) / nominalni broj obrtaja (o/min)1.500 / 4.100
Težina (kg) 16,0
Nivo snage zvuka garantovani LwA (dB(A))94
Nivo zvučnog pritiska izmereni LpA (dB(A))78
Faktor odstupanja nivo zvučnog pritiska KpA ② (dB(A))3
Vrednost vibracija ahw (m/s2)5,80
Faktor odstupanja K ② (m/s2)2,32

② Faktori odstupanja KpA / K prema RL 2006 / 42 / ECRS

Aeratorski valjak

Valjak za aerator svojim opružnim zupcima uklanja površinsku mahovinu i travu, bez rezanja travnjaka. Može se koristiti na STIHL mašini za čišćenje travnjaka model RLE 240 umesto jedinice za škarifikaciju. Može se instalirati pomoću standardnih alata.

Scarifying

Jedinica za škarifikaciju STIHL mašina za čišćenje travnjaka je opremljena čvrstim, fiksnim noževima. Oštra sečiva efikasno provetravaju travnjak.

Točkovi koji se lako kreću

Točkovi STIHL mašina za čišćenje travnjaka koji se lako kreću su opremljeni dezenom gazećeg sloja sa vučom i stabilnosti u pravcu. Ovo čini škarifikatorima lakim za manevrisanje tokom aeracije travnjaka i daje im dobro prianjanje.

Podešavanje radne dubine

Radna dubina sečiva se može podesiti u šest faza pomoću ergonomski oblikovane rotacione ručke na kućištu. I jedinica za čišćenje i aeratorski valjak kod STIHL mašina za čišćenje travnjaka mogu se prilagoditi terenu i pogodno spustiti ili podići pomoću okretnog prekidača.

Integrisano rasterećenje kablova

Integrisano rasterećenje vučne sile kabla bezbedno fiksira produžni kabl za kombinaciju prekidač/utikač na STIHL električnim škarifikatorima travnjaka, čime se sprečava oštećenje kabla.

Drška za nošenje

Kućište STIHL mašine za čišćenje travnjaka ima integrisanu ručku za nošenje. Može se koristiti za naginjanje ili utovar mašine sa lakoćom. Drška za nošenje takođe deluje kao zaštita od udara i štiti kućište škarifikatora kada mašina dođe u kontakt sa preprekama na travnjaku.

Kućište od polimera

Polimerno kućište STIHL mašina za čišćenje travnjaka je napravljeno od posebno čvrstog polimera. Materijal je otporan na udare, kao i na toplotu i UV zračenje.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL RLE 240“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *