Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL RM 2 R

Kataloški br. 6357-011-3416 Kategorije , , Oznake , ,

STIHL RM 2R –  Okretna, efikasna benzinska kosačica za usitnjavanje sa širinom noža od 46 cm za srednje travnjake. Jednostavan transport pomoću QuickFix brzih zatezača i preklopne ručke.

Sa STIHL RM 2 R kosicom za malčiranje travnjaci srednje veličine mogu se malčirati brzo i efikasno. Njegov OHV motor impresionira svojom stalno stabilnom snagom, koja pokreće nož za košenje sa radnom širinom od 46 cm. Za prirodnu i održivu negu travnjaka, sitna pokošena trava pada nazad na travnjak kao hranljivo đubrivo nakon košenja. A da bi se obezbedila praktična nega travnjaka, upravljač RM 2 R može se lako preklopiti pomoću QuickFix uređaja za stezanje.

CENA

54.999 rsd

Travnjaci površine do … (m2)1.500
Širina noža (cm)46
Visina košenja (mm)28 – 85 (4-struko, osovinsko)
Tip motoraSTIHL EVC 200
Zapremina (cm3)139
Nominalna snaga (kW / KS)2,1 / 2,8
Radni broj obrtaja (o/min)2.800
Težina (kg)23,0 ③
Garantovani nivo zvučne snage (dB (A))92
Izmeren nivo zvučnog pritiska (dB (A))81
Nesigurnost nivoa zvučnog pritiska ② (dB (A))2
Vrednost vibracije (m/s2)7,90

② Nesigurnosti prema RL 2006 / 42 / EG
③ Neto težina bez pogonskih goriva

Motor za lak start (ReadyStart)

Zahvaljujući tehnologiji ReadyStart, motor STIHL benzinske kosilice može se pouzdano pokrenuti uz minimalan napor kako za vreme hladnog tako i za toplog starta.

Samo-propulzija

Samo-propulzija na STIHL kosilicama osigurava željeni zamah napred za vreme košnja. To olakšava rad, posebno na velikim travnjacima i kosinama.

Sečivo (RM)

Oštrica za podizanje omogućava ravnomerno rezanje travnjaka i osigurava optimalno punjenje kutije za sakupljanje trave. Oštrica stvara snažnu struju vazduha u kućištu, što čini da trava stoji uspravno pre rezanja i efikasno prenosi isečke u kutiju hvatača koristeći integrisani i snažan sistem protoka vazduha.

Točkovi (RM)

Točkovi STIHL kosilice su izuzetno robusni i izdržljivi. Opremljeni su vučnim uzorkom i dezenom gazećeg sloja za stabilnost, za lako manevriranje i savršeno držanje linije za vrijeme košenja.

Super mekana ručica

Posebno ergonomski i prijatno rukovanje obezbeđuje super meko prianjanje kosilice STIHL.

Lako sklapanje

Zahvaljujući preklopivim upravljačima, STIHL kosilice se mogu lako sklopiti i omogućiti uštedu prostora ili transport do sledećeg mesta korišćenja.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.