Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL RMA 235 – Laka okretna kosačica za travu sa baterijskim pogonom i širinom noža od 33 cm za male travnjake. Sa autmatskim regulisanjem broja obrtaja kao i noževima sa optimizovanim strujanjem vazduha za dugotrajan rad.

Centralno podešavanje visine košenja. Preklopna ručka sa mogućnošću podešavanja na dve visine. Preklopna korpa za travu od 30 l sa pokazivačem napunjenosti. Težina 14 kg.

CENA

54.999 rsd

Širina košenja cm33
Tip baterije Lithium-Ion 36V
Preporučena baterija AK 20
Težina kg 1) 14.0
košenja25-65
Dimenzije (L / W / H) cm 127 x 37 x 108
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 77
Nivo snage zvuka dB(A) 89
Vrednost vibracije (AHW) m/s² 1.8
Zapremina sakupljača trave l 30

1) Bez baterije

Ručka za nošenje

Integrisana drška na kućištu proizvoda omogućava jednostavno rukovanje, utovar, istovar i naginjanje mašine. Takođe olakšava podizanje i deluje kao branik za zaštitu kućišta od slučajnog udara.

Inovativna kutija za sakupljanje trave

Sakupljač trave može biti 100% napunjen, zahvaljujući optimalnom obliku dizajna i usmerivačima vazduha. Otvori za ventilaciju su okrenuti prema dole, tako da ne dolazi do podizanja trave i prašine. Kosilica je manje izložena prljavštini. Dvodelni dizajn kutije sakupljača omogućava lako otvaranje i pražnjenje.

Optimizovan nož

Optimizovani nož kosi travu sa minimalnim otporom. Ovo štedi kapacitet baterije i povećava pokrivenost.

Centralno podešavanje visine košenja

Visina košenja se može podesiti na jedan od pet različitih nivoa preko poluge. Željena visina se precizno podešava pomoću elastičnog mehanizma preko ručke na levoj strani kućišta.

Kućište od polimera

Kompaktno kućište napravljeno od visokokvalitetnog polimera, impregnirano staklenim vlaknima otporno na udarce i toplotu - lakše skoro da ne može biti.

Lako-pokretljivi točkovi

Veliki točkovi sa visokokvalitetnim kugličnim ležajevima za jednostavno kretanje. Šara koja obezbeđuje bolju vuču i lako čišćenje.

Preklopna ručka

Zahvaljujući preklopnoj ručki, VIKING kosilice za travu zahtevaju minimalan prostor za brzo i lako transportovanje i skladištenje.

Ekološki režim

Brzina motora se automatski prilagođava potrebnoj snazi za dugotrajno košenje sa maksimalnom energetskom efikasnošću. Eko-režim ne može biti onemogućen.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL RMA 339 C“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CENA

54.999 rsd