Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL RMI 632

Kataloški br. 6309-012-1435 Kategorije , , Oznake , , ,

STIHL RMI 632 – Potpuno automatska robotska kosačica za velike travnjake do 3.000 m2.

Seče, secka i đubri kao kosačica za malčiranje u jednoj operaciji. Širina sečenja 28 cm, težina 14,0 kg. Obim isporuke: Priključna stanica, 4 klina, iMOW® lenjir.

CENA

250.199 rsd

Maksimalna površina travnjaka ① (m2)3.000
Maksimalni uspon (%)45
Širina noža (cm)28
Visina košenja (mm)20 – 60 (više stepena)
Trajanje košenja ② (Ø nedeljno/h)35
Nominalna snaga (W) 120
Radni broj obrtaja (o/min) 3.150
Tip baterijeLi-Ionen
Težina ③ (kg)14,0
Garantovani nivo zvučnog pritiska (dB (A)) 59
Izmeren nivo zvučnog pritiska (dB (A))48
Nesigurnost nivoa zvučnog pritiska ④ (dB (A))3
Garantovani nivo zvučne snage ④ (dB(A)) 62

① Pod idealnim uslovima (bez prepreka, jednostavna geometrija i mali nagibi u bašti, umeren rast travnjaka)
② Pod idealnim uslovima (bez prepreka, jednostavna geometrija i mali nagibi u bašti, umeren rast travnjaka),
na osnovu navedene maksimalne površine
③ Težina sa baterijom
④ Faktori odstupanja KwA / KpA prema RL 2006 / 42 / ECRS

Priključna stanica

Priključna stanica je uključena u standardnu opremu STIHL iMOW® robotske kosilice. To je i dom robotske kosilice i mesto gde puni svoju bateriju. Istovremeno, to je početna tačka za svaku operaciju košenja. Prilikom vožnje, automatska kosilica se rukovodi signalom koji prenosi perimetarska žica na ivici travnjaka. Ovaj signal se dovodi preko priključne stanice. Ako pada kiša ili se baterija isprazni tokom košenja, iMOW® robotska kosilica se samostalno vraća na priključnu stanicu i puni bateriju. Zahvaljujući svom inteligentnom sistemu punjenja, iMOW® samostalno odlučuje da li je potrebno ekspresno punjenje zbog druge neposredne operacije košenja ili da li bateriju treba puniti nežnije u normalnom režimu. Priključna stanica se može postaviti unutar ili izvan područja travnjaka.

Svestrana zaštita

STIHL iMOW® robotska kosilica je opremljena raznim senzorima. Čim neko pokuša da je podigne tokom košenja, ona prestaje. Pored toga, automatska kosilica može biti zaštićena PIN kodom. Ako je konfigurisan tako da se njime može upravljati samo unošenjem PIN-a, zaštićen je od neovlašćene upotrebe.

LCD Ekran

Kontrolna tabla je integrisana u kućište STIHL iMOW® robotske kosilice i ima veliki LCD ekran. Pruža posebno intuitivan način snimanja svih podešavanja, kao i način pregleda svih funkcija i podataka o performansama automatske kosilice. Ekran visokog kontrasta i svetao se lako čita čak i na sunčevoj svetlosti

Robotska kosačica

Pokretna hauba sa senzorima štiti robotsku kosilicu STIHL iMOW® od vremenskih prilika i prepreka. Ako iMOV® robotska kosilica naiđe na prepreku tokom automatskog košenja, senzori integrisani u pokretnu haubu detektuju kontakt sa objektom na travnjaku i pokreću promenu pravca.

Sečivo

Čvrsto sečivo STIHL iMow robotske kosilice osigurava precizan rezni uzorak čak i uz veći rast trave. Njen smer rotacije se automatski menja svaki put kada se nož zaustavi. To znači da noževi automatske kosilice ravnomerno troše. Nalazi se zajedno sa diskom za čišćenje u kosilici. Oštrica se može menjati bez upotrebe alata.

Točkovi sa vučnim uzorkom

Gumeni ročkovi sa vučnim uzorkom osiguravaju da se STIHL iMow robotska kosilica kreće sa još većom preciznošću. Posebno na brdovitim travnjacima s nagibom do 40% i gušćim rastom trave. Treba nagovestiti da se točkovi sami čiste.

Prilagodljiva brzina nagiba

Kosilica automatski određuje najbolja vremena za košenje za optimalan rezultat. Ako, na primer, mora prekinuti košenje zbog kiše, ona će se automatski ubrzati u određenom vremenskom periodu. Dinamički plan košnje može se pozvati i izvršiti preko kontrolne table.

Standardna oprema

Standardna oprema robotske kosilice STIHL iMow uključuje mašinu, priključnu stanicu, četiri klinova za pričvršćivanje priključne stanice na zemlju, kao i iMow liniju kao pomoć pri polaganju žice za obod. Instalacioni komplet je takođe potreban za instalaciju iMow robotske kosilice.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL RMI 632“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *