Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL RT 4082

STIHL RT 4082 – Okretna i kompaktna traktorska kosačica sa visokom udobnošću u vožnji i rukovanju. Za negu velikih travnjaka. Sa specifičnim STIHL pogonom sa jednom papučicom.

Kompaktna i upravljiva STIHL RT 4082 motorna kosilica je savršena ako želite da precizno kosite svoj travnjak.

Zahvaljujući malom krugu okretanja i neometanom pogledu napred, možete raditi posebno efikasno, posebno u baštama sa drvećem, žbunjem i cvetnim lejama. Vozačevo sedište se može pomeriti i podesiti na udobnu visinu bez upotrebe alata. Duboki okvir kosilice za vožnju obezbeđuje montažu i demontažu bez napora. Sa samopokretom sa jednom pedalom, pravac kretanja se može lako prebacivati između prenosa unapred i unazad pomoću ručne poluge kako bi se olakšalo brzo manevrisanje.

Noževi kosilice se takođe mogu vrlo lako uključiti i isključiti sa kontrolne table. Kutija za sakupljanje trave kapaciteta 250 litara može se lako otvoriti sa vozačevog sedišta povlačenjem pramčane ručke, pri čemu se pokos potpuno izbacuje. Sistem upravljanja hvatanjem obezbeđuje najbolje moguće sakupljanje trave po celoj širini košenja. Takođe možete opciono naknadno opremiti ovu kosilicu sa umetkom za malč. Ovde se pokošena trava ostavlja na travnjaku kao prirodno đubrivo za podsticanje rasta travnjaka.

CENA

413.799 rsd

Travnjaci površine do … (m2)4.000
Širina noža (cm)80
Visina košenja (mm)30-90
Korpa za travu (l)250
Menjač hidrostatički
Zapremina rezervoara (l)6
Tip motora STIHL EVC 4000
Zapremina (cm3)452
Nominalna snaga (kW / KS)8,2 / 11,1
Radni broj obrtaja (o/min) 2.700
D × Š × V uređaja (cm)213 × 90 × 117
Težina ① (kg)203,0
Garantovani nivo zvučne snage (dB (A))100
Izmeren nivo zvučnog pritiska (dB (A))86
Nesigurnost nivoa zvučnog pritiska ② ③ (dB (A)) 2
Vrednost vibracije (m/s2) 0,60 / 3,00
Nesigurnost vrednosti vibracije K ② (m/s20,30 / 1,50

① Neto težina bez pogonskih goriva
② Nesigurnosti prema RL 2006 / 42 / EG
③ Ove vrednosti se odnose na sedište / upravljač

Gume za travu

Velike gume za travnjak STIHL kosilice za vožnju štite travnjak. Zahvaljujući zaobljenim ramenima guma, smanjuju stvaranje tragova vožnje.

Kuka za prikolicu

Integrisana kuka za prikolicu omogućava jednostavnu montažu priključaka kao što je praktična prikolica na nagib PICK UP 300, koja se takođe može koristiti kao kolica.

Centralno podešavanje visine košenja (traktor)

Ručica za centralno podešavanje nalazi se direktno pored vozačevog sedišta. Omogućava individualno podešavanje visine košenja u do osam koraka.

Robusna konstrukcija

Robusna konstrukcija rama obezbeđuje neophodnu stabilnost i udobnost vožnje. Kompaktan dizajn STIHL kosilice za vožnju takođe impresionira kada radite sa priključcima kao što je set za čišćenje snega, na primer.

Mali krug okretanja

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu kućišta, STIHL motorne kosilice su pogodne i za uske prolaze i travnjake sa gustim rastom drveća i brojnim žbunjem. Nesmetan pogled napred obezbeđuje visok stepen manevrisanja.

Nizak korak

Niska stepenica na STIHL kosilicama za vožnju pruža dovoljno prostora za noge i omogućava udobnu montažu i demontažu.

Sistem upravljanja kosenja

Sistem upravljanja hvatanjem sa obe strane uređaja za košenje omogućava optimalno sakupljanje noževa trave po celoj radnoj širini. On vodi travu do noževa za košenje.

Kutija za hvatanje trave sa drškom

Plastična kutija za sakupljanje trave može se bez napora isprazniti sa vozačevog sedišta pomoću drške. Dizajn „dampera“ obezbeđuje optimalno punjenje i pražnjenje kutije za sakupljanje trave bez ostataka. Čišćenje se takođe može obaviti sa lakoćom.

Samopogon sa jednom pedalom

Sa STIHL samopokretom sa jednom pedalom, pravac kretanja se može lako prebacivati između prenosa unapred i unazad pomoću ručne poluge kako bi se olakšalo brzo manevrisanje. Pedala osetljiva na pritisak omogućava finu kontrolu brzine između najveće brzine i mirovanja. Zasebna pedala kočnice obezbeđuje trenutno zaustavljanje.

Elektromagnetno sečivo kvačilo (EBC)

istem kvačila za aktiviranje kosilice olakšava uključivanje i otpuštanje noževa. Može se zgodno upravljati sa kontrolne table.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL RT 4082“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *