Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL RT 4097 SX

STIHL RT 4097 SX – Traktorska kosačica sa izbacivanjem pokošene trave sa strane i visokim stepenom komfora u vožnji i pri radu. Za negovanje veoma velikih travnjaka. Sa specifičnim STIHL pogonom sa jednom papučicom.

STIHL RT 4097 SX je visokoefikasna radna mašina. Ova kosilica za vožnju omogućava vam da kosite velike površine na način koji štedi vreme bez potrebe da praznite kutiju za sakupljanje trave. Bočno pražnjenje obezbeđuje da se isečci direktno izbacuju tokom košenja.

Sa svojim kompaktnim dimenzijama, traktor za travnjak je izuzetno praktičan za sve one koji žele da napreduju brzo i bez napora. Sa samopokretom sa jednom pedalom možete jednostavno da menjate pravce vožnje pomoću ručne poluge, što olakšava manevrisanje, čak i u skučenim baštama.

Niska stepenica i dovoljno prostora za noge pružaju visok stepen udobnosti vožnje u svakom trenutku. Vozačevo sedište se može podesiti bez alata i, poput ergonomski oblikovanog volana i lako dostupnih komandi, podržava opušten rad. Noževi uređaja za košenje mogu se udobno uključiti i isključiti sa kontrolne table. Sistem upravljanja hvatanjem obezbeđuje optimalno sakupljanje trave po celoj širini košenja.

CENA

460.999 rsd

Travnjaci površine do … (m2)6.000
Širina noža (cm)95
Visina košenja (mm)35 – 90
Menjačhidrostatički
Zapremina rezervoara (l)9
Tip motora STIHL EVC 4000
Zapremina (cm3)452
Nominalna snaga (kW / KS)8,9 / 12,1
Radni broj obrtaja (o/min)3.100
D × Š × V uređaja (cm)187 × 116 × 115
Težina ① (kg)202,0
Garantovani nivo zvučne snage (dB (A))100
Izmeren nivo zvučnog pritiska (dB (A))85
Nesigurnost nivoa zvučnog pritiska ② ③ (dB (A))2
Vrednost vibracije (m/s2)0,50 / 2,80
Nesigurnost vrednosti vibracije K ② (m/s2)0,25 / 1,40

① Neto težina bez pogonskih goriva
② Nesigurnosti prema RL 2006 / 42 / EG
③ Ove vrednosti se odnose na sedište / upravljač

Gume za travu

Velike gume za travnjak STIHL kosilice za vožnju štite travnjak. Zahvaljujući zaobljenim ramenima guma, smanjuju stvaranje tragova vožnje.

Kuka za prikolicu

Integrisana kuka za prikolicu omogućava jednostavnu montažu priključaka kao što je praktična prikolica na nagib PICK UP 300, koja se takođe može koristiti kao kolica.

Centralno podešavanje visine košenja (traktor)

Ručica za centralno podešavanje nalazi se direktno pored vozačevog sedišta. Omogućava individualno podešavanje visine košenja u do osam koraka.

Robusna konstrukcija

Robusna konstrukcija rama obezbeđuje neophodnu stabilnost i udobnost vožnje. Kompaktan dizajn STIHL kosilice za vožnju takođe impresionira kada radite sa priključcima kao što je set za čišćenje snega, na primer.

Mali krug okretanja

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu kućišta, STIHL motorne kosilice su pogodne i za uske prolaze i travnjake sa gustim rastom drveća i brojnim žbunjem. Nesmetan pogled napred obezbeđuje visok stepen manevrisanja.

Nizak korak

Niska stepenica na STIHL kosilicama za vožnju pruža dovoljno prostora za noge i omogućava udobnu montažu i demontažu.

Sistem upravljanja kosenja

Sistem upravljanja hvatanjem sa obe strane uređaja za košenje omogućava optimalno sakupljanje noževa trave po celoj radnoj širini. On vodi travu do noževa za košenje.

Kutija za hvatanje trave sa drškom

Plastična kutija za sakupljanje trave može se bez napora isprazniti sa vozačevog sedišta pomoću drške. Dizajn „dampera“ obezbeđuje optimalno punjenje i pražnjenje kutije za sakupljanje trave bez ostataka. Čišćenje se takođe može obaviti sa lakoćom.

Samopogon sa jednom pedalom

Sa STIHL samopokretom sa jednom pedalom, pravac kretanja se može lako prebacivati između prenosa unapred i unazad pomoću ručne poluge kako bi se olakšalo brzo manevrisanje. Pedala osetljiva na pritisak omogućava finu kontrolu brzine između najveće brzine i mirovanja. Zasebna pedala kočnice obezbeđuje trenutno zaustavljanje.

Elektromagnetno sečivo kvačilo (EBC)

istem kvačila za aktiviranje kosilice olakšava uključivanje i otpuštanje noževa. Može se zgodno upravljati sa kontrolne table.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL RT 4097 SX“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *