Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL RT 5097

STIHL RT 5097 – Agilna motorna kosilica pomaže vam u brizi o velikim površinama travnjaka.

Sa svojim visokim stepenom udobnosti vožnje i jasno raspoređenim kontrolama, ova kosilica za vožnju nudi dobro osmišljenu tehnologiju za rad bez napora. Možete podesiti udobno sedište sa oprugom ovog traktora za travnjak precizno svojoj visini tela bez upotrebe alata.

Zahvaljujući jednostavnom podešavanju visine košenja i elektromagnetnoj spojnici noža za aktiviranje i deaktiviranje uređaja za košenje, postižete jednako visoke performanse košenja i vrhunske rezultate. Sistem upravljanja hvatanjem sa obe strane uređaja za košenje pomaže da se trava što potpunije sakupi po celoj širini košenja i da je vodi do noževa za sečenje.

Udoban samopogon sa jednom pedalom omogućava vam da manevrirate još preciznije tokom košenja. Jednom radnjom možete promeniti smer vožnje traktora za travu iz brzine za vožnju unazad u brzinu. Zahvaljujući praktičnoj dršci, kutija za sakupljanje trave od 250 litara može se bez napora isprazniti sa vozačevog sedišta. Plastična kutija za sakupljanje trave u dizajnu “damper” se vrlo lako čisti.

CENA

502.099 rsd

Travnjaci površine do … (m2)6.000
Širina noža (cm)95
Visina košenja (mm)30 – 100
Korpa za travu (l)250
Menjačhidrostatički
Zapremina rezervoara (l)9
Tip motora STIHL EVC 4000
Zapremina (cm3)452
Nominalna snaga (kW / KS)8,2 / 11,1
Radni broj obrtaja (o/min)2.700
D × Š × V uređaja (cm)206 × 98 × 115
Težina ① (kg)228,0
Garantovani nivo zvučne snage (dB (A))100
Izmeren nivo zvučnog pritiska (dB (A))86
Nesigurnost nivoa zvučnog pritiska ② ③ (dB (A))2
Vrednost vibracije (m/s2)0,98 / 2,60
Nesigurnost vrednosti vibracije K② (m/s2)0,49 / 1,30

① Neto težina bez pogonskih goriva
② Nesigurnosti prema RL 2006 / 42 / EG
③ Ove vrednosti se odnose na sedište / upravljač

Gume za travu

Velike gume za travnjak STIHL kosilice za vožnju štite travnjak. Zahvaljujući zaobljenim ramenima guma, smanjuju stvaranje tragova vožnje.

Kuka za prikolicu

Integrisana kuka za prikolicu omogućava jednostavnu montažu priključaka kao što je praktična prikolica na nagib PICK UP 300, koja se takođe može koristiti kao kolica.

Centralno podešavanje visine košenja (traktor)

Ručica za centralno podešavanje nalazi se direktno pored vozačevog sedišta. Omogućava individualno podešavanje visine košenja u do osam koraka.

Robusna konstrukcija

Robusna konstrukcija rama obezbeđuje neophodnu stabilnost i udobnost vožnje. Kompaktan dizajn STIHL kosilice za vožnju takođe impresionira kada radite sa priključcima kao što je set za čišćenje snega, na primer.

Mali krug okretanja

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu kućišta, STIHL motorne kosilice su pogodne i za uske prolaze i travnjake sa gustim rastom drveća i brojnim žbunjem. Nesmetan pogled napred obezbeđuje visok stepen manevrisanja.

Nizak korak

Niska stepenica na STIHL kosilicama za vožnju pruža dovoljno prostora za noge i omogućava udobnu montažu i demontažu.

Sistem upravljanja kosenja

Sistem upravljanja hvatanjem sa obe strane uređaja za košenje omogućava optimalno sakupljanje noževa trave po celoj radnoj širini. On vodi travu do noževa za košenje.

Kutija za hvatanje trave sa drškom

Plastična kutija za sakupljanje trave može se bez napora isprazniti sa vozačevog sedišta pomoću drške. Dizajn „dampera“ obezbeđuje optimalno punjenje i pražnjenje kutije za sakupljanje trave bez ostataka. Čišćenje se takođe može obaviti sa lakoćom.

Samopogon sa jednom pedalom

Sa STIHL samopokretom sa jednom pedalom, pravac kretanja se može lako prebacivati između prenosa unapred i unazad pomoću ručne poluge kako bi se olakšalo brzo manevrisanje. Pedala osetljiva na pritisak omogućava finu kontrolu brzine između najveće brzine i mirovanja. Zasebna pedala kočnice obezbeđuje trenutno zaustavljanje.

Elektromagnetno sečivo kvačilo (EBC)

istem kvačila za aktiviranje kosilice olakšava uključivanje i otpuštanje noževa. Može se zgodno upravljati sa kontrolne table.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL RT 5097“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *