Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL RT 6112 ZL

STIHL RT 6112 ZL –  nudi vam kombinaciju moderne tehnologije, vrhunskog kvaliteta sečenja i modernog dizajna.

Uz mnoštvo praktičnih karakteristika i snažan 2-cilindrični motor STIHL EVC 7000, košenje većih površina travnjaka je gotovo bez napora. Dok velika širina sečenja traktora za travnjak nudi brzu i efikasnu košenje, sinhroni uređaj za košenje, jednostavan za podešavanje, podešavanje visine košenja i sistem upravljanja hvatanjem istovremeno obezbeđuju visokokvalitetnu završnu obradu vašeg travnjaka.

Sa samopogonom sa jednom pedalom i jednom polugom za promenu smera, glavne kontrole RT 6112 ZL su jednostavne za upotrebu i brze za savladavanje. Za dodatnu pogodnost tokom vožnje, tempomat se može jednostavno aktivirati pritiskom na dugme. Stoga možete automatski da kontrolišete brzinu svoje STIHL kosilice i nastavite da radite neumorno. LCD ekran jasno prikazuje sve važne informacije, čak i pri jakom suncu.

Otkos se skuplja u kutiju za prikupljanje trave kapaciteta 350 litara koja ima dizajn u stilu „dampera“ kako bi se osiguralo da se svi ostaci isprazne. Zahvaljujući podesivom indikatoru nivoa trave uvek znate kada je vreme da ispraznite kutiju za prikupljanje. RT 6112 ZL dolazi sa 5 godina produžene garancije (u zavisnosti od registracije i godišnjeg servisiranja).

CENA

704.099 rsd

Travnjaci površine do … (m2)8.000
Širina noža (cm)110
Visina košenja (mm)30 – 110
Korpa za travu (l)350
Menjač hidrostatički
Zapremina rezervoara (l)9
Tip motora STIHL EVC 7000
Zapremina (cm3)635
Nominalna snaga (kW / KS)12,2 / 16,6
Radni broj obrtaja (o/min)2.700
D × Š × V uređaja (cm) 260 × 117 × 118
Težina ① (kg)268,0
Garantovani nivo zvučne snage (dB (A))100
Izmeren nivo zvučnog pritiska (dB (A))86
Nesigurnost nivoa zvučnog pritiska ② ③ (dB (A))2
Vrednost vibracije (m/s2)0,50 / 4,40
Nesigurnost vrednosti vibracije K② (m/s2) 0,25 / 2,20

① Neto težina bez pogonskih goriva
② Nesigurnosti prema RL 2006 / 42 / EG
③ Ove vrednosti se odnose na sedište / upravljač

Gume za travu

Velike gume za travnjak STIHL kosilice za vožnju štite travnjak. Zahvaljujući zaobljenim ramenima guma, smanjuju stvaranje tragova vožnje.

Kuka za prikolicu

Integrisana kuka za prikolicu omogućava jednostavnu montažu priključaka kao što je praktična prikolica na nagib PICK UP 300, koja se takođe može koristiti kao kolica.

Centralno podešavanje visine košenja (traktor)

Ručica za centralno podešavanje nalazi se direktno pored vozačevog sedišta. Omogućava individualno podešavanje visine košenja u do osam koraka.

Robusna konstrukcija

Robusna konstrukcija rama obezbeđuje neophodnu stabilnost i udobnost vožnje. Kompaktan dizajn STIHL kosilice za vožnju takođe impresionira kada radite sa priključcima kao što je set za čišćenje snega, na primer.

Mali krug okretanja

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu kućišta, STIHL motorne kosilice su pogodne i za uske prolaze i travnjake sa gustim rastom drveća i brojnim žbunjem. Nesmetan pogled napred obezbeđuje visok stepen manevrisanja.

Nizak korak

Niska stepenica na STIHL kosilicama za vožnju pruža dovoljno prostora za noge i omogućava udobnu montažu i demontažu.

Sistem upravljanja kosenja

Sistem upravljanja hvatanjem sa obe strane uređaja za košenje omogućava optimalno sakupljanje noževa trave po celoj radnoj širini. On vodi travu do noževa za košenje.

Kutija za hvatanje trave sa drškom

Plastična kutija za sakupljanje trave može se bez napora isprazniti sa vozačevog sedišta pomoću drške. Dizajn „dampera“ obezbeđuje optimalno punjenje i pražnjenje kutije za sakupljanje trave bez ostataka. Čišćenje se takođe može obaviti sa lakoćom.

Samopogon sa jednom pedalom

Sa STIHL samopokretom sa jednom pedalom, pravac kretanja se može lako prebacivati između prenosa unapred i unazad pomoću ručne poluge kako bi se olakšalo brzo manevrisanje. Pedala osetljiva na pritisak omogućava finu kontrolu brzine između najveće brzine i mirovanja. Zasebna pedala kočnice obezbeđuje trenutno zaustavljanje.

Elektromagnetno sečivo kvačilo (EBC)

istem kvačila za aktiviranje kosilice olakšava uključivanje i otpuštanje noževa. Može se zgodno upravljati sa kontrolne table.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL RT 6112 ZL“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *