Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL SH 86

Usitnjivač/Duvač STIHL SH 86 – Idealan za čišćenje većih površina. Brzo i efikasno uklonite i usitnite lišće pomoću promenljive kontrole brzine i dve vrste mlaznica – okrugla i ravna. Uštedu goriva omogućava štedljivi i snažni 2-MIX motor.

Pokrenut motorom sa niskim emisijama, novi profesionalni usisivač/duvač SH 86 ima povećanu snagu usisavanja i performanse seckanja koje će vas oduševiti. Ušteda goriva i laka za rukovaoca, ovaj usisivač se lako pretvara u ručni ventilator. Opremljen funkcijama kao što je specijalna sečiva na točku ventilatora koja smanjuje otpad iz bašte, mekane ručke i sistem protiv vibracija sa četiri opruge – imate sve neophodne elemente udobnosti kako biste obezbedili nesmetan start i pomogli u smanjenju zamora rukovaoca.

 

CENA

52.399 rsd

Zapremina cm³27.2
Težina kg 1)5.6
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)96
Nivo snage zvuka dB(A) 2)105
Vrednost vibracije levo/desno 3)1.8/1.5
Protok vazduha pri usisavanju m³/h770

1) Sa praznim rezervoarima
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Ručna pumpa za gorivo HT

Kod STIHL motornih testera i sekača visokih grana sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

Multifunkcionalna kontrolna ručka FS

Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna - ruka ostaje na ručki.

HD2 filter

HD2 filter je napravljen od polietilen filter materijala sa do 70% finijim porama u odnosu na filcane i poliamid filtere kako bi zadržao i najfiniju prašinu. Osim toga, otporan je na vodu i ulje, i stoga veoma lak za čišćenje. Kertridž filtera sa sistemom za otključavanje i zaključavanje omogućava brzu montažu i demontažu bez upotrebe alata.

Anti-vibracioni sistem (hs)

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL SH 86“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *