Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL SP 452

Kataloški br. VB01-200-0010 Kategorije , , Oznake , ,

STIHL SP 452 – Benzinski tresač – Snažni specijalni tresač sa kukom za branje maslina i malih plodova. Sa STIHL antivibracionim sistemom, STIHL 2-MIX motorom, STIHL ElastoStart-om i pojasom za nošenje. Dostupno sa dve dužine vratila.

Profesionalni tresač plodova pokreće snažan motor od 2.1 kW. Posebno osmišljen sistem prenosa znatno smanjuje vibracije koje se prenose na rukovaoca. Sam uređaj je zbog prirode materijala korištenih za izradu (magnezijum i aluminijum) izuzetno lagan i spretan za korištenje. Dugačka osovina omogućuje korištenje i na visokim stablima. Sistem remenog kačenja takođe znatno ublažava vibracije tokom rada.

CENA

235.799 rsd

Zapremina cm³24,1
Izlazna snaga kW/KS0,9 / 1,2
Težina kg 1)5,4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)90
Nivo snage zvuka dB(A) 2)105
Vrednost vibracije levo/desno 3)5,8 / 6,4

1) Sa praznim rezervoarom
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

Anti-vibracioni sistem HT

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

STIHL ElastoStart

Zbog pritiska kompresije dolazi do trzanja naprezanja pri pokretanju motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Element za prigušivanje u ElastoStart specijalnom starter rukohvatu naizmenično apsorbuje i oslobađa silu u skladu sa šablonom kompresije. Rezultat je gladak, čak i početni.

STIHL ErgoStart (FT)

Opruga između namotaja startnog kabla i radilice oslobađa naprezanje pri startovanju, što znači da više nije potrebno prekomerno povlačenje užeta. Rezultat je zgodna početna procedura sa praktično.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL SP 452“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *