Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL SP 92 C-E

STIHL SP 92 C-E – Benzinski tresač – Vrlo lak specijalni tresač grana sa grabuljom za masline i sitno voće. STIHL 2-MIX motor, STIHL anti vibracioni sistem, STIHL ErgoStart, drška sa ECOSPEED optimalnim balansom težine uređaja, sa nosačem, podesivom brzinom rada grabulja, dužine od 231 com.

CENA

158.999 rsd

Zapremina cm³21.4
Izlazna snaga kW/KS0.75/1.0
Težina kg 1)5.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)93
Nivo snage zvuka dB(A) 2)104
Vrednost vibracije levo/desno 3)4.1/4.5
Zapremina rezervoara l0.54

1) Sa praznim rezervoarom
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

STIHL ErgoStart (FT)

Opruga između namotaja startnog kabla i radilice oslobađa naprezanje pri startovanju, što znači da više nije potrebno prekomerno povlačenje užeta. Rezultat je zgodna početna procedura sa praktično.

Anti-vibracioni sistem HT

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.