Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL TS 420

Kataloški br. 4238-011-2810 Kategorije , , Oznake , ,

STIHL TS 420 – Motorni sekač za univerzalnu primenu u niskogradnji i visokogradnji. Sa reznom pločom od 350 mm pravi rez do 125 mm. STIHL anti-vibracioni sistem pruža dobro vođenje sekača pri rezanju. Dugotrajni sistem vazdušnog filtriranja omogućava dugotrajnost filtera, paljenje uz uštedu snage zahvaljujući ventilu za dekompresiju, ekonomičan motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom ne ugrožava životnu sredinu.

TS 420 je toliko popularan da bi se možda mogao nazvati „standardom“ sa kojim se porede druge mašine za odsecanje. Korisnicima se sviđa jer je kompaktan, lagan, pouzdan i dokazuje se iz dana u dan, tokom celog dana. TS 420 ima sve karakteristike visokih performansi TS 410 – uključujući Ks2 sistem za filtriranje vazduha za čist motor koji radi glatko i filtere koji praktično ne zahtevaju održavanje. Uz dodatnu prednost reznog točka od 14 inča, izdržaće rezove dubine do 4,9 inča. Ova mašina za sečenje podržava svoj veći kapacitet sečenja sa gomilom upotrebljivih funkcija.

CENA

140.099 rsd

Zapremina cm³66.7
Izlazna snaga kW/KS3.2/4.4
Težina kg 1)9.7
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)98
Nivo snage zvuka dB(A) 2)109
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)3.9/3.9
Prečnik rezne ploče mm350
Maksimalna dubina sečenja mm125
Ukupna dužina cm72.5

1) Sa praznim rezervoarom, bez rezne ploče
2) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2.0 dB(A)
3) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2 m/s²

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Ručna pumpa za gorivo

Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

Priključak za vodu (ts)

Voda se isporučuje na reznu ploču kroz standardni priključak za vodu sa prskalicom, da pokupi prašinu koja nastaje tokom sečenja. Snabdevanje uređaja vodom je dizajnirano na takav način da ne ometa posao.

Ciklon - pred-čišćenje

Inovativna tehnologija Ciklon - pred-čišćenja čini svakodnevno čišćenje filtera suvišnim a radni vek ekstremno dugim. Ovaj sistem omogućava da se već u prvoj fazi izdvaja oko 80% čestica usisane prašine. Nasuprot uobičajenim sistemima, prašina se ne sakuplja u filteru vazduha već se izdvaja Ciklon - pred-čišćenjem i ponovo vraća u okolinu.

Anti-vibracioni sistem (ts)

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora na cevi držača i ručke.

Ergonomski položaj (ts)

Moderan, ergonomski dizajn omogućava svakom korisniku da radi sa optimalnom snagom. Cevasta ručka doprinosi odličnom komforu sečenja u svakom radnom položaju.

Poluautomatsko zatezanje remena (ts)

Lagano, naknadno zatezanje remena na isti nivo osigurava duži radni vek remena i kugličnih ležajeva.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL TS 420“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *