Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL TS 440

Kataloški br. 4238-011-2820 Kategorije , , Oznake , ,

STIHL TS 440 – Motorni sekač za posebne namene proširenim podešavanjem zaštite STIHL QuickStop kočnicom za motorni sekač. Za ploče od 350 mm. Preko zaštite koja je široko otvorena sa zadnje strane, veoma efikasno se obavljaju radovi na razdvajanju cevi i u teško dostupnim područjima. Opremljena je elektronskim upravljanjem vodom i dugotrajnim filteracionim sistemom.

Dovoljno svestran za opšte primene u građevinarstvu, ali dobro prikladan za rezove sa ograničenim pristupom, TS 440 predstavlja najnovije u profesionalnim rešenjima za sečenje iz STIHL-a. Prošireni opseg podešavanja štitnika TS 440 omogućava veći pristup u izazovnim rezovima kao što su donji delovi zidova, sečenje u uglovima i sečenje donje strane cevi u zemlji. Ova proširena mogućnost podešavanja štitnika je omogućena zahvaljujući STIHL Kuickstop® tehnologiji kočnica točkova koja se aktivira senzorom. Prva mašina za sečenje na svetu opremljena tehnologijom koja može da zaustavi rotaciju reznog točka u delićima sekunde ako dođe do povratnog trzaja.

CENA

201.899 rsd

Zapremina cm³66.7
Izlazna snaga kW/KS3.2/4.4
Težina kg 1)9.7
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)98
Nivo snage zvuka dB(A) 2)109
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)3.9/3.9
Prečnik rezne ploče mm350
Maksimalna dubina sečenja mm125
Ukupna dužina cm72.5

1) Sa praznim rezervoarom, bez rezne ploče
2) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2.0 dB(A)
3) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2 m/s²

QuickStop kočnica rezne ploče

TS 440 je dizajniran da omogući pokretnom štitniku alata prilagođavanje tako da je rezna ploča izložena na vrhu. Ovakva prilagodljivost štitnika omogućava STIHL QuickStop kočnici zaustavljanje rotacije rezne ploče u deliću sekunde ukoliko dođe do povratnog udara.

Dvostepeni pogon kaiša (ts)

Zahvaljujući dvostepenom pogonu, TS 440 karakteriše visok obrtni moment na reznoj ploči. Omogućava korisnicima primenu veće snage, smanjujući mogućnost zaglavljivanja motora i prenosa.

STIHL Elektronsko upravljanje vodom (A)

Sistemom za elektronsku kontrolu vode se upravlja pomoću jednostavnih dugmadi dok motor radi. Voda se automatski uključuje i isključuje u zavisnosti od brzine motora. Zapremina vode se može regulisati jednostavnim korišćenjem plus / minus dugmadi, osiguravajući optimalne supresije prašine pritiskom na dugme.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Ciklon - pred-čišćenje

Inovativna tehnologija Ciklon - pred-čišćenja čini svakodnevno čišćenje filtera suvišnim a radni vek ekstremno dugim. Ovaj sistem omogućava da se već u prvoj fazi izdvaja oko 80% čestica usisane prašine. Nasuprot uobičajenim sistemima, prašina se ne sakuplja u filteru vazduha već se izdvaja Ciklon - pred-čišćenjem i ponovo vraća u okolinu.

Anti-vibracioni sistem (ts)

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora na cevi držača i ručke.

Ergonomski položaj (ts)

Moderan, ergonomski dizajn omogućava svakom korisniku da radi sa optimalnom snagom. Cevasta ručka doprinosi odličnom komforu sečenja u svakom radnom položaju.

Štitnik od magnezijuma

Štitnik rezne ploče izrađen od livenog magnezijuma je posebno lagan. Štitnik i priključak za vodu odlikuje posebno ergonomičan dizajn.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL TS 440“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *