Ekstra Testera Komerc

Velikoprodaja, maloprodaja servis

Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL TS 800

Kataloški br. 4224-011-2820 Kategorije , , Oznake , ,

STIHLTS 800 – Motorni sekač sa pločama za sečenje do 400 mm prečnika. Dostiže maksimalnu dubinu sečenja od 145mm, smanjene težine korišćenjam materijala od magnezijuma. Mogućnost montaže na vodeća kolica FW 20. Opremljen sa dekompresionim ventilom i STIHL ElastoStart-om za lako paljenje, dugoročnim filterom vazduha. Štedljiv 2-MIX motor.

STIHL ElastoStart (ts)Mašina za odsecanje TS 800 STIHL Cutkuik® ima štitnik od magnezijuma koji čini mašinu punih 0,7 funti lakšom od prethodnog modela. TS 800 ima točak za sečenje od 16 inča, najveću veličinu koju nudimo u ručnom dizajnu. Kada se koristi sa opcionim STIHL Cutkuik® kolicima, TS 800 je odlična alternativa konvencionalnim hodnicima jer se može koristiti kao ručni ili brzo gurnuti u naša kolica za dugačke, prave, kontrolisane rezove. Takođe je efikasan, sa dovoljno snage da sa lakoćom seče asfalt, beton, armaturu, gvožđe i čelik.

CENA

188.399 rsd

Zapremina cm³98.5
Izlazna snaga kW/KS5.0/6.8
Težina kg 1)12.7
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)101
Nivo snage zvuka dB(A) 2)113
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)6.5/3.9
Prečnik rezne ploče mm400
Maksimalna dubina sečenja mm145
Ukupna dužina cm89.0

1) Sa praznim rezervoarom, bez rezne ploče
2) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2.0 dB(A)
3) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2 m/s²

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa STIHL 2-MIX tehnologijom štedi do 20% goriva i smanjuje emisiju do 70% u poređenju sa STIHL 2-taktnim motorima iste klase performansi bez 2-MIX tehnologije.

Ručna pumpa za gorivo

Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

STIHL ElastoStart (ts)

Ova specijalna ručka za startovanje omogućava ravnomerno pokretanje motora, bez trzaja i nagle promene snage. Integrisani element za ublažavanje reguliše energiju koja se oslobađa pri startovanju. Tako je proces pokretanja motora znatno olakšan.

Ciklon - pred-čišćenje

Inovativna tehnologija Ciklon - pred-čišćenja čini svakodnevno čišćenje filtera suvišnim a radni vek ekstremno dugim. Ovaj sistem omogućava da se već u prvoj fazi izdvaja oko 80% čestica usisane prašine. Nasuprot uobičajenim sistemima, prašina se ne sakuplja u filteru vazduha već se izdvaja Ciklon - pred-čišćenjem i ponovo vraća u okolinu.

Anti-vibracioni sistem (ts)

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora na cevi držača i ručke.

Ergonomski položaj (ts)

Moderan, ergonomski dizajn omogućava svakom korisniku da radi sa optimalnom snagom. Cevasta ručka doprinosi odličnom komforu sečenja u svakom radnom položaju.

Poluautomatsko zatezanje remena (ts)

Lagano, naknadno zatezanje remena na isti nivo osigurava duži radni vek remena i kugličnih ležajeva.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL TS 800“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *