Velikoprodaja, maloprodaja servis

STIHL GHE 140 L – Kompaktan, preklopni, električni usitnjivač sa snažnim elektromotorom za povremeno usitnjavanje grana srednje veličine. Sa priključkom za struju, detelinastim otvorom, integrisanim rezervoarom i tihom tehnologijom valjaka. Posebno štedi prostor i lak je za transport.

STIHL električna seckalica GHE 140 L je savršena za izvođenje radova na usitnjavanju na mestima gde je neophodan rad sa malo buke. Snažan motor karakteriše njegova robusnost i nesmetan rad. Sklop sečiva na baštenskoj drobilici radi pri maloj brzini i stoga je idealan za usitnjavanje srednjih količina tvrdih komada. Široki otvor za listove deteline omogućava vam da sa lakoćom ubacite debele grane i grančice do debljine od 40 mm u seckalicu sa valjcima. Efikasan valjak za rezanje ih usitnjava u vredan kompost u trenu i radi tiho sa minimalnim vibracijama.

Usitnjeni materijal grana pada direktno u integralnu vreću za seckanje. Ručke za transport čine kutiju za sakupljanje trave od 60 l lakim za nošenje i pražnjenje. STIHL GHE 140 L smanjuje zapreminu vaših drvenih isečaka i stvara prostor za novi rast. Mehanizam za preklapanje vam omogućava da spustite električni rezač u integrisanu torbu za seckanje u samo nekoliko koraka kako biste uštedeli prostor.

CENA

57.599 rsd

Maks. debljina grane (Ø u mm)40
Nominalna snaga (W)2.500
Nominalni napon 230 V~
Rezni alat (nominalni broj obrtaja)Usitnjivač sa valjcima (40 U/min)
Težina (kg)24
Nivo snage zvuka garantovani LwA (dB(A))93
Nivo zvučnog pritiska izmereni LpA (dB(A))85
Faktor odstupanja nivo zvučnog pritiska KpA ③(dB(A)) 3

③ Faktori odstupanja KpA prema RL 2006 / 42 / ECRS

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Vaš komentar?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STIHL GHE 140 L“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *