STIHL BGA 85

STIHL BGA 85 – Snažan, mobilan, bežični duvač. Vrlo jednostavan za rukovanje: jednostavno uključite dvobrzinski, aksijalni ventilator kako bi momentalno imali koristi od izvanredne, bežične snage duvanja. Vazdušne struje i intenzitet duvanja mogu se podesiti, koristeći pogodnu polugu prekidača. Lišće, ostaci pokošene trave i otpad očistite snažno i tiho sa svih površina u jednom trenutku.

Težina kg 1)3.2
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)83
Nivo snage zvuka dB(A)) 2) 98
Vrednost vibracije desno m/s² 3) 2.5
Maksimalan protok vazduha m³/h 4) 845
Brzina vazduha m/s 5) 46
Preporučena baterija AP 180
1) Bez baterije
2) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2.5 dB(A)
3) K-factor u skladu sa RL 2006/42/EG = 2m/s²
4) Bez mlaznice
5) Sa mlaznicom
STIHL Elektromotor (EC)

STIHL Elektromotor (EC) je energetski izuzetno efikasan, lagan i kompaktan. Radi tiho, stvara veoma male vibracije i ne zahteva servisiranje.

Dvostepeni aksijalni duvač

Radi kao ventilator za izbacivanje maksimalne količine vazduha velikom brzinom, proizvodeći neuporedive rezultate duvanja.

Dugme za bezbedno zaključavanje

Svi STIHL baterijski proizvodi poseduju dugme za zaključavanje sa kojim možete zaključati uređaj. Ovo sprečava duvač da nenamerno startuje kada se ubaci baterija.

Kontrolna poluga

Sa kontrolnom polugom, brzina motora se može kontinuirano prilagođavati za regulaciju protoka vazduha. Nakon oslobađanja poluge motor se odmah zaustavlja.

Multifunkcionalna ručka

Zahvaljujući multifunkcionalnosti upravljačke drške sve kontrole mogu da se aktiviraju jednom rukom, omogućavajući kontinuirano prilagođavanje brzine motora i jednostavan, pouzdan rad za desnoruke i levoruke korisnike.

Petlja za kačenje

Okačite vaš baterijski duvač sigurno na zid radi uštede prostora, koristeći petlju integrisanu u kućište ručke.

STIHL profesionalni savet:

Kapacitet uređaja se posebno lako podešava. Uvek možete da radite sa jačinom duvanja koja Vama najviše odgovara. To omogućava efikasan rad, produžava rok trajanja baterije i štiti okolinu.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi

Snažan, mobilan, bežični duvač

Video prezentacija