STIHL RMA 339 C

STIHL RMA 235 – Laka okretna kosačica za travu sa baterijskim pogonom i širinom noža od 37 cm za travnjake srednje veličine. Opremljena automatskim regulisanjem broja obrtaja i noževima sa optimizovanim strujanjem vazduha za dugotrajan rad. Centralno podešavanje visine košenja kao i prekolopni komforni jednostruki upravljaš sa mogućnošću podešavanja visine. Preklopna korpa za travu od 40 l sa pokazivačem napunjenosti. Težina 16 kg.

Just put [php_everywhere] where you want the code to be executed.
Širina košenja cm 37
Težina kg 1) 16
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 76
Nivo snage zvuka dB(A) 90
Zapremina sakupljača trave l 40
Radni broj obrtaja (0/min)3.350
1) Bez baterije
Inovativna kutija za sakupljanje trave

Sakupljač trave može biti 100% napunjen, zahvaljujući optimalnom obliku dizajna i usmerivačima vazduha. Otvori za ventilaciju su okrenuti prema dole, tako da ne dolazi do podizanja trave i prašine. Kosilica je manje izložena prljavštini. Dvodelni dizajn kutije sakupljača omogućava lako otvaranje i pražnjenje.

Optimizovan nož

Optimizovani nož kosi travu sa minimalnim otporom. Ovo štedi kapacitet baterije i povećava pokrivenost.

Centralno podešavanje visine košenja

Visina košenja se može podesiti na jedan od pet različitih nivoa preko poluge. Željena visina se precizno podešava pomoću elastičnog mehanizma preko ručke na levoj strani kućišta.

Lako-pokretljivi točkovi

Veliki točkovi sa visokokvalitetnim kugličnim ležajevima za jednostavno kretanje. Šara koja obezbeđuje bolju vuču i lako čišćenje.

Preklopna ručka

Zahvaljujući preklopnoj ručki, VIKING kosilice za travu zahtevaju minimalan prostor za brzo i lako transportovanje i skladištenje.

Ekološki režim

Brzina motora se automatski prilagođava potrebnoj snazi za dugotrajno košenje sa maksimalnom energetskom efikasnošću. Eko-režim ne može biti onemogućen.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi

Kompaktna električna kosilica sa mono upravljačem

Video prezentacija

Pusti video zapis