Benzinsak feza STIHL – MH 585 – odličnih perormanis za različie namene u baptenskim lejama i u polju. Velika udobnost pri rukovanju za prekopavanje uz minimalni utrošak snage. Bez vibracija zahvaljujući antivibracionom integrisanom sistemu.

Uputstvo za upotrebu

STIHL – MH 585
Naziv Cena
MH 585
102.999,00 RSD
Radna širina85 cm
Prečnik seta vrha32 cm
Kapacitet rezervoara1,4 l
Tip motora Series XT800 OHV SC
Pogon1V + 1R
Vrsta motoraB&S
Zapremina173 cm³
Normalna snaga (kW/KS)2,9/3,9
Težina46 kg
Jednostavno aktiviranje gasa

STIHL se može upravljati pomoću obe ručke. Priključak za gas je na dohvat ruke, tako da se regulatorom brzine na upravljaču može upravljati palcem dok se upravlja. Kao rezultat, snaga freze može se kontrolisati precizno prilikom obrade.

Anti-vibracioni sistem

Sistem protiv vibracija je integrisan u nosač upravljača na STIHL-u. Smanjuje vibracije na upravljaču, što takođe smanjuje napor potreban za rad mašine na duži period.

Noževi, sečiva

Noževi STIHL mašine imaju poseban oblik koji izuzetno efikasno okreće tlo sa optimizovanom akcijom.

Okretanje spirale kočnice

Zupčanik kočnice se može koristiti za podešavanje dubine ulaska noža. Okretni podupirač od 180 ° olakšava rad sa STIHL frezom u uskim prolazima i krivinama. Takođe je lako dostupan, može se podesiti na 3 različite visine i zarobiti.

Transportni točkovi

Ova STIHL mašina je opremljena sa osovinom točka na zadnjem delu za nesmetan transport. Par točkova može da se preklopi tokom rada.

Kohler OHV motor sa SmartChoke

Ova STIHL mašina se pogoni Kohlerovim četvorotaktnim motorom koji ima OHV tehnologiju. Nadzemni ventili obezbeđuju da mešavina benzina i vazduha izgori posebno čisto i efikasno. SmartChoke sistem osigurava lako i pouzdano pokretanje. Kovani cilindrični cilindar i košuljica cilindra su razvijeni da garantuju dug radni vek.

Prilagodiv upravljač

Rukohvat STIHL se može podešavati bočno i uzdužno bez upotrebe alata. Rukohvat na krmilu može se preklopiti kako bi se omogućio jednostavan transport i skladištenje koje štedi prostor.

Pozicija za čišćenje

U položaju za čišćenje, noževi STIHL se lako čiste, sklapaju i rastavljaju.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi