STIHL BG 86

Kataloški broj: 4241-011-1752
Proveri dostupnost proizvoda
Kontakt sa prodavcem u što kraćem roku!

Slanje zahteva dostupnosti proizvoda

(STIHL BG 86)

STIHL Duvač BG 86  – Snažan i efikasan benzinski duvač za čišćenje lišća i pokošene trave sa velikih površina. Ugodan rad obezbeđuje STIHL antivibraciona tehnologija i ručna pumpa za lako startovanje motora. Olakšana kontrola pomoću dodatne ručke i mogućnost zaključavanja ručice gasa. Dve vrste mlaznica za višestruku primenu i besprekorne rezultate.

Naziv Cena
BG 86
40.599,00 RSD
Zapremina cm³ 27.2
Težina kg 1) 4.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2) 90
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 104
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 1.7
Maksimalan protok vazduha m³/h 4) 810
Brzina vazduha m/s 5) 69
1) Sa praznim rezervoarom
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
4) Bez duvaljke/mlaznice
5) Sa okruglom mlaznicom
STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije.

Ručna pumpa za gorivo

Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

Multifunkcionalna kontrolna ručka

Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna - ruka ostaje na ručki sa mogućnošću zaključavanja gasa.

HD2 filter

HD2 filter je napravljen od polietilen filter materijala sa do 70% finijim porama u odnosu na filcane i poliamid filtere kako bi zadržao i najfiniju prašinu. Osim toga, otporan je na vodu i ulje, i stoga veoma lak za čišćenje. Kertridž filtera sa sistemom za otključavanje i zaključavanje omogućava brzu montažu i demontažu bez upotrebe alata.

Anti-vibracioni sistem

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi

Veoma snažan

Video prezentacija