STIHL – KM 90 R – Za profesionalnu primenu. Praktična, okrugla drška, nosivi kaiš, 4-MIX® motor sa automatskom dekompresijom.

Uputstvo za upotrebu

STIHL – KM 90 R
Naziv Cena
KM 90 R 1)
52.990,00 RSD
1) Dok traju zalihe
Zapremina cm³ 28.4
Izlazna snaga kW/KS 0.95/1.3
Težina kg 1) 4.5
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2) 97
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 109
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 6.8/7.0
Dužina do spojnice cm 92
1) Sa praznim rezervoarom, bez alata
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
STIHL 4-MIX® motor

Uvek se možete osloniti na STIHL kada je u pitanju postavljanje novih granica i merila po pitanju inovativnosti, ovoga puta sa 4-T kombinovanoj tehnologiji podmazivanja. STIHL 4-MIX® motor, koji radi na mešavini goriva i ulja baš kao i 2-T motor, bez kompromisa nudi pogodnosti 4-T moći. STIHL 4-MIX® tehnologija omogućava brzo ubrzavanje, veću snagu, dodatni obrtni moment, manju buku, smanjenu emisiju izduvnih gasova i manju potrošnju goriva za brži, tiši i lakši završetak posla.

Elektronski modul paljenja

Obezbeđeno pouzdano startovanje i bezprekoran rad. Sistem za paljenje je smešten u kućište, radi što bolje zaštite od vlage i prljavštine.

Ručna pumpa za gorivo

Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

Anti-vibracioni sistem

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

Praktična ručka

Trimeri i motorne kose opremljeni ovakvom ručkom su idealni za rad u oblastima u kojima je prostor ograničen, na primer proreda između žbunja.

Multifunkcionalna kontrolna ručka

Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna - ruka ostaje na ručki.

Brza spojnica sa priteznim šrafom

Inovativna spojnica omogućava da se KombiMotori i KombiAlati povezuju i razdvajaju brzo i bez alata.

Dvodelno vratilo

Sa vratilom iz dva dela i brzopuštajućom spojnicom KombiSistem je veoma svestran, lak za transport i lak za skladištenje.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi