STIHL – KM 94 RC-EKombi i multi sistem: Za profesionalnu upotrebu. STIHL ErgoStart, funkcija podele opterećenja ECOSPEED, okrugla drška, kaiš, 2-MIX motor, stop taster.

Uputstvo za upotrebu

STIHL – KM 94 RC-E
Naziv Cena
KM 94 RC-E
52.990,00 RSD
Zapremina cm³ 24.1
Izlazna snaga kW/KS 0.9/1.2
Težina kg 1) 4.0
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 109
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 8.8/7.2
Dužina do spojnice cm 90
1) Sa praznim rezervoarom, bez alata
2) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) K-factor prema DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
Praktična ručka

Trimeri i motorne kose opremljeni ovakvom ručkom su idealni za rad u oblastima u kojima je prostor ograničen, na primer proreda između žbunja.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije.

STIHL ErgoStart (E)

Spiralna opruga izmešu kotura za startovanje i radilice kompenzuje maksimalnu snagu, tako da se ista ne oseća više na užetu omogućavajući jednostavno startovanje, skoro bez utroška snage.

Pojednostavljen sistem startovanja

Jednostavno postavite saug, pumpicu za dovod goriva, povucite kanap za startovanje i spremni ste za posao! Upaljena mašina se gasi krakim pritiskom na dugme stop. Nakon puštanja stop dugmeta, isti se automatski vraća u radni položaj i uređaj je ponovo spreman za start.

Anti-vibracioni sistem

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

Elektronski modul paljenja

Obezbeđeno pouzdano startovanje i bezprekoran rad. Sistem za paljenje je smešten u kućište, radi što bolje zaštite od vlage i prljavštine.

Brza spojnica sa priteznim šrafom

Inovativna spojnica omogućava da se KombiMotori i KombiAlati povezuju i razdvajaju brzo i bez alata.

Dvodelno vratilo

Sa vratilom iz dva dela i brzopuštajućom spojnicom KombiSistem je veoma svestran, lak za transport i lak za skladištenje.

Ručna pumpa za gorivo

Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi