STIHL – RM 650 V – Snažna benzinska kosačica za travu sa širinom noža od 48 cm za veće travnjake. Višenamenski nož za sečenje, sakupljanje i usitnjavanje. Centralno podešavanje visine košenja, komforni jednostruki uptavljač sa super-mekanim prihvatom i Vario-pogon za udoban i efikasan rad. Preklopna korpa za travu od 70 l sa pokazivačem napunjenosti.

Uputstvo za upotrebu

STIHL – RM 650 V
Naziv Cena
RM 650 V
uskoro!
Travnjaci površinedo 2000 m²
Visina košenja25-85 mm
Širina košenja48 cm
Korpa za travu70 l
Tip motoraSerie XT800 OHV SC
Zapremina173 cm³
Nominalna snaga (KW/KS)2,6 kW / 3,5 PS
Radni broj obrtaja (0/min)2.800 rpm
Težina46 kg
Garantovani nivo zvučne snage95 dB(A)
Faktor odstupanja zvučnog pritiska 2 dB(A)
Vrednost vibracija ahw3.4 m/s²
Faktor odstupanja1,7 m/s²
Jednostrana upravljačka ručka

Jednostrana upravljačka ručka jamči jednostavnost i praktičnost upravljanja kosilicom, ali i skidanja korpe za otkos. Ova osobina takođe nudi mogućnost uštede na prostoru prilikom transporta ili skladištenja uređaja. Ručka se bez potrebe za dodatnim alatom lako prilagođava vašem položaju, čime je ergonomija i udobnost pri korišćenju udobnija.

Samo-propulzija

Samo-propulzija na STIHL kosilicama osigurava željeni zamah napred za vreme košnja. To olakšava rad, posebno na velikim travnjacima i kosinama.

Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje)

Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje) obavlja se pomoću posebno uobličenog noža za košenje, koji pokošenu travu usitnjava u sitne segmente, koji po košenju padaju na tlo među trave. Tako usitnjen otkos postaje materijal za prihranu travnjaka, vraćajući mineralne tvari i vlagu. Mulch-Kit koji je u ponudi kao dodatna oprema uz ovaj uređaj osposobljava ga za ovu zanimljivu i korisnu funkciju.

Točkovi

Točkovi STIHL kosilice su izuzetno robusni i izdržljivi. Opremljeni su vučnim uzorkom i dezenom gazećeg sloja za stabilnost, za lako manevriranje i savršeno držanje linije za vrijeme košenja.

Super mekana ručica

Posebno ergonomski i prijatno rukovanje obezbeđuje super meko prianjanje kosilice STIHL.

Lako sklapanje

Zahvaljujući preklopivim upravljačima, STIHL kosilice se mogu lako sklopiti i omogućiti uštedu prostora ili transport do sledećeg mesta korišćenja.

Kutija za sakupljanje trave sa preklopnim otvorom sa indikatorom nivoa

Kutija za sakupljanje trave može se lako otvoriti i isprazniti zahvaljujući mehanizmu za sklapanje. Struja vazduha koja nastaje tokom košnje, izbacuje isečke u kutiju za sakupljanje trave i osigurava visoki nivo punjenja. Zahvaljujući lopaticama okrenutim prema dole. Indikator nivoa signalizira tačno vreme za pražnjenje.

Centralno podešavanje visine košnje

Centralno podešavanje visine košnje olakšano je pomoću satava poluga i opruga koje kompenzuju težinu uređaja. Visina sečiva podesiva je u više nivoa, a indikator podešene visine vidljiv je na skali sa strane uređaja.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave.
Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Podeli sa prijateljima:

Povezani proizvodi